Sezame otvori se!

Pozdrav od SEZAM-a svim minijaturistima, i onima koji zavidno gledaju minijaturame.

Tako je, od sada smo SEZAM, ili SEkcija ZA Minijaturiste. Trebali smo neko prepoznatljivo ime, jer je sekcija za minijaturiste postalo nepotrebno dugačko i naporno za izgovarati i pisati.

A s novim imenom donosimo i jednu kratku novost. Počevši od 23.02. kreće SEZAM Kill Team Sezona 2019 (da, već je krenula 🙂 ). Ukratko, sezona je period u kojem igrači skupljaju bodove za pojedinu igru. Bodovi se skupljaju igranjem u subotnjem terminu 9 do 16h, kada je i SEZAM otvoren :mrgreen: . Bodove prati voditelj, pa nije potreban dodatan angažman igrača, osim, naravano, odigranih partija. Točan datum kraja biti će objavljen kasnije, ali trajati će između 9 i 12 mjeseci, ovisno o interesu. Više o sezoni 2019 možete pročitati ovdje. Za sada je otvorena samo Kill Team sezona, no niti jedna igra nije isključena ako se pokaže interes 🙂 .

Također, Discord server smo prenamijenili kao općeniti Discord server za sve minijaturiste (do sada je bio Kill Team Discord), možete se pridružiti klikom na poveznicu. Ako niste upoznati sa Discordom i niste sigurni što je to server ili kako cijela stvar funkcionira pogledajte ovdje. Trenutno imamo otvorene kanale za Kill Team, Warhammer 40k, Warhammer: Age of Sigmar, The 9th Age, Frostgrave i Warhammer Underworlds (Shadespire/Nightvault) i rado ćemo otvoriti i nove kanale po potrebi. Bilo da ste potpuno novi, samo se želite raspitati, ili ste veteran u nekoj od navedenih igara, server je otvoren i za vas.

Kao šećer na kraju, donosimo vam još jednu kratku najavu, uskoro uvodimo tjedni blog (vezan uz minijature naravno) 🙂

Lijep pozdrav svima,
SEZAM

Zadnji komentari s foruma