Tale of Two Hoardes: Uskršnja posla

Miljac

Prije svega sretan Uskrs svima! Ova uskršnja objava je kao ispovijed ovisnika o plastici 😅. Budući da je borba tko će biti manji hoarder između Eldrada i mene jedna od glavnih tema ovog bloga, vrijeme je da priznam što sam sve nabavio u travnju. Prva tri mjeseca sam se dobro držao, no kako se Kill Team sezona rasplamsala, i apetiti hobija su narasli.

Tako je prvo pao jedan Grey Knights Strike Squad. Ideja je da će mi Grey Knightovi biti drugi Kill Team. U igrama s minijaturama uobičajeno mi dojadi igrati s istim figurama, pogotovo nakon puno odigranih partija. Čak ne bih nužno rekao dojadi, ali dobivam želju isprobati nove taktike. Kill Team nije iznimka a Grey Knightovi mi estetski dosta dobro izgledaju, pa eto, Gray Knights Strike Squad.

Eldrad

Opet marinci 😀 . Tetkice u oklopima…vidim ja da moja garda više neće smjeti se ni približiti igračem stolu bez anti marinačkog naoružanja.

Miljac

Ovi su posebni. Nisu kao ostali marinci, ovi su… srebrni (sa mačevima)  :mrgreen: . Ali to što želim igrati s Grey Knightovima ne znači da će mi trenutna postava ostati zapostavljena. Kao pojačanje svojim nježnim salamanderima, nabavio sam Fangs of Ulfric Kill Team box u kojem se nalazi nešto terena i 5 Primaris Reivera, što mi omogućuje veću taktičku raznolikost.

Primarise slijedi Torrvald Orksbane, Adeptus Astartes Kill Team Commander kojeg sam nabavio više zbog taktičkih kartica koje se dobe u tom setu, nego zbog figure same (figura je običan Primaris Librarian). Kartice sam htio jer sam nedavno nabavio i Kill Team Commanders expansion koji želim isprobati.

Eldrad

Da, to mi je uistinu bezveze što se u commander boxu nalazi zapravo generički model kojeg možeš dobiti u raznim start collecting kutijama…zapravo, primoran si kupiti ga samo zato što je to jedini način da dobiješ kartice za njega. Nisam ni znao da si uzeo KT: Commanders set. Svakako će biti zanimljivo ubaciti HQ opciju u partije.

Miljac

Hoće, samo prvo treba i pročitati ta pravila 🙂 . Uh, volio bih reći da je tu kraj 😁… nije. Sljedeće, sam nabavio Godsworn Hunt warband za Warhammer Underworlds (Shadespire/Nightvault). Naime, moja bolja polovica i ja često znamo zaigrati Warhammer Underworlds, i iako ju još nisam pobijedio niti jednom od nekih 20-ak partija (nije šala), igra mi je jako zabavna.

Eldrad

Pa fino si se ti unazadio što se tiče brda plastike u svom backlogu. S druge strane, ja sam već 37 dana bez kupljenog modela :D. Mislim da bi trebali uvesti one tokene kao što liječeni alkoholičari dobivaju kada izdrže određen period bez konzumacije alkohola 😀 .

Miljac

Jesam, unazadio sam se 😕 , ali nisi ni ti bez grijeha. Imam informaciju o tome kako si kupovinu iz ove godine mislio profurati pod prošlu godinu, ali iskoristiti ću ja kada će najviše boljeti 😈 . A što se tiče mojeg unazađivanja, nema veze, imam plan kako se vratiti na noge. Dok smo još kod Warhammer Underworldsa, uskoro (negdje od 6. mjeseca) ću u sklopu SEZAM-a uvesti i tu igru. Uvesti bi značilo da ću poučavati pravila po potrebi i pokrenuti sezonu ako će biti dovoljan odaziv.

Eldrad

Uh oh, još jedna GW igra koja rapidno raste..za koju su potrebne kartice koje dolaze u raznim boxovima…Za nas koji moramo skupiti sve takav tip igara predstavlja harakiri za novčanik 😀 .

Miljac

Moraš skupit sve dobro opisuje ovaj hobi, krene nevino i polako, jedan box, pa ajde i drugi, a završi na mjesečnim plastičnim dozama 😳 . Ovaj mi je mjesec bio dosta natrpan privatnim obvezama, pa nisam stigao pobojati niti jednu minijaturu (za sada), ali, spojio sam ugodno s korisnim i pobojao uskršnja jaja.

To bi bilo sve od nas za danas, uživajte u uskršnjem ponedjeljku, i ne zaboravite nam se javiti u komentarima, na forumu, ili na SEZAM discord serveru.

Lijep pozdrav,
SEZAM

Zadnji komentari s foruma