Stanje SEZAM-a 08/2019

Pozdrav minijaturistima i onima koji to žele biti. Ako do sada nije bilo jasno, u seriji članaka “Stanje SEZAM-a” sumiramo novosti vezane uz SEZAM, svojevrsni rezime od zadnjeg članka u seriji, uz poneku novu informaciju. A što vam novo donosimo ovog puta? Ako vas ovaj taktički postavljen logo intrigira, nastavite čitati i saznajte 😉

Warcry!

Od subote 10.8. uvodimo Warcry u program SEZAM Studij! Ali to nije sve, od 9. mjeseca pokrenuti ćemo Warcry kampanju ili sezonu (ili oboje 😯 ), ovisno o tome što će nam se činiti prikladnim za igru jednom kada ju uvedemo u program studija. Warcry je skrimish igra s minijaturama postavljena u fantastičan Age of Sigmar svijet. Ako vam prethodno zvuči kao vaš šmek, svakako navratite do nas 10.8. ili jedan od narednih datuma.

SEZAM stranica

Ne znate što su SEZAM Studij, sezona ili kakav to program SEZAM nudi? Imamo dobru vijest za vas. Uveli smo stranicu gdje su sažete sve bitne informacije. Tako uvijek možete provjeriti što se nudi u programu SEZAM-a, naše radno vrijeme ili kakvo je stanje Kill Team ili Warhammer Underworlds sezone. Stranica je uvijek dostupna na portalu kroz okno na desnoj strani.

A ako još niste, svakako bacite oko na naše live tablice stanja sezone. Kada kažemo live to znači da su rezultati dostupni već 10-ak minuta nakon odigranih partija. Osim samih rezultata partija, dostupne su i razne statističke zanimljivosti za pojedinog igrača klikom na tipku za više detalja “+“.

Warhammer Underworlds sezona

A kad smo već spominjemo sezonu, nije tajna da je Warhammer Underwrolds sezona krenula sporo. Za sada je odigrana samo jedna partija, no to ne znači da od toga odustajemo, naprotiv, smišljamo kako privući igrače (šuška se da se radi na recenziji igre 😉 ). S druge strane, ako vi igrate Warhammer Underworlds, ali nemate razloga doći igrati kod nas, javite nam što bi vas privuklo na [email protected].

Sezona za Warhammer Underworlds je i dalje aktivna, kao i program studija, što znači da ste dobrodošli bez obzira na prethodno znanje o igri. Ako vam to nije dovoljno nadamo se da će vas novo najavljena edicija, Beastgrave, potaknuti da svratite do nas i iskušate svoje vještine.

Šećer na kraju

Sve ste pročitali i još vam nije dosta? 🙂  Ne brinite se, već sutra imat ćemo neke novosti za vas, a kao bonus za trud, evo jedan sneak peak u naslov sutrašnjeg članka.

 

I to je stvarno sve za danas. Nadamo se da ste pronašli nešto što vas zanima. Ako imate prijedloge želje ili pozdrave, slobodno ih uputite na našu e-mail adresu [email protected] ili nam se pridružite u raspravama na našem Discrod serveru.

Lijep pozdrav svima do sljedećeg puta,
SEZAM

 

Zadnji komentari s foruma