Hobi u doba korone

Hobi u doba korone

Koronavirus nam je svima poremetio planove i ja nisam iznimka. Planovi za SEZAM u 2020. su propali, mnogi od kojih su trebali biti popraćeni sadržajem na webu. U toj situaciji primijetio sam jednu kontradiktornost. Dok sam imao sve više hobi vremena, motivacija za aktivnost u zajednici je padala. Manje ljudi posjećuje igraonu, manje se igra, i motivacija pada. Kolateralna žrtva je novi web koji sada samo stoji bez puno sadržaja. Zbog toga sam se odlučio na male blog objave poput ove, gdje ću objavljivati trenutne projekte ili neke druge zanimljivosti vezane uz hobi.

Kroz zadnjih par mjeseci, odigrao sam 10-ak Oathmark partija. Oathmark je tzv. rank & file miniature wargame od autora popularne skirmish igre Frostgrave. Jedinice se u Oathmarku naizmjenično aktiviraju, a redoslijed aktivacije je vrlo bitan. Kako mi je Oathmark bio fokus, i na radnom stolu su se više manje nalazile Oathmark stvari.

Zmaj je bio gušt za sastaviti i obojiti, jedna od boljih rezin figura koje sam vidio. S druge strane oko patuljaka je bilo jako puno posla (loš izljev rezina), i nisam siguran da bi ih preporučio osim ako vam se baš ne sviđa taj izgled. Muke na stranu, zadovoljan sam rezultatom i vjerojatno u nekom trenu stavim bolje slike.

Osim toga, zadnjih par termina u igraoni se radilo na novim terenima za razne igre. Napravljeno je 16 zidova, a 8 modularnih kućica još je u izradi.

Kućice u pripremi

Ogledna kućica (krov nije gotov)

Zidove nemam dobro poslikane, pa možda nekom drugom prilikom stavim sliku.

Toliko od mene za danas. Ako i vi želite podijeliti svoje hobi projekte ili zanimljivosti, a bilo bi mi izuzetno drago da želite, možete nam poslati što bi željeli objaviti preko naše strane za slanje objava. Na poveznici pišu pravila slanja i kako poslati slike.

Lijep pozdrav svima,
Miljac

 

Zadnji komentari s foruma