Master of The Universe: HE-MAN and Battle Cat

Master of The Universe: HE-MAN and Battle Cat [UNBOXING]

Archon studio jedan je od noviji igrača na tržištu board gameova i igara s minijaturama. Poslovni model trenutno im se bazira na financiranju novih proizvoda kroz Kickstarter, koji se kasnije mogu naći u prodaji kroz njihov webshop. Iako im dosadašnje igre ne glase za neke od boljih, kao netko tko ih prati, mogu reći da su na uzlaznoj putanji. Zato se stvarno nadam da će Masters of The Universe board game s minijaturama koji planiraju, pratiti tu uzlaznu putanju i ispuniti moja očekivanja.

Kao dio promo kampanje za board game koji dolazi na Kickstarter pred kraj godine (nema preciznijih informacija trenutno), izradili su dvije minijature. Sekeleter na Panthoru koji se trenutno može prednraučiti, i

HE-MAN na Battle Catu koji je već dostupan u prodaji.  Oba modela su limitirana na 2000 komada. Ja samo prosljeđujem informaciju, a svatko neka sam odluči trebaju li mu HE-MAN i/ili Skeletor 😀 .

Minijatura je poprilično dobra. Radi se o unicast rezinu s izvrsnim detaljima. Rezin je dobre kvalitete, te ima pomalo gumeni osjećaj, ne dovoljno da bi minijatura djelovala jeftino, ali dovoljno da ne pukne pod laganim opterećenjem. S tim rečnim, i ovaj rezin, kao i svaki drugi pod prevelikim pritiskom puca. Nemojte testirati limite kao ja dok sam pisao ovu objavu i slomio mač moći sive lubanje 😐 .

Ja, trenutak prije slamanja mača

Linije kalupa su definitivno prisutne, i možda malo istaknutije nego bih htio, ali načelno se nalaze na nebitnim mjestima. Iznenadio me oblik baze, očekivao sam ovalnu kakva se pod standardno stavlja na konjicu. No minijatura je dobro balansirana i neće se prevrtati bez razloga usprkos neobičnoj bazi za taj oblik.

Osim što sam fan Mastersa, odlučio sam pokazati minijaturu jer dosta ljudi nije upoznato s Archon Studiom, a stvari koje rade mogle bi vam biti od interesa. U tom duhu, nadam se da ste otkrili nešto novo 🙂 .

Toliko od mene za danas. Ako želite i vi napisati sličnu objavu, imamo formu za pisanje članaka koja će vam olakšati stvari, pa ju svakako provjerite.

Lijep pozdrav svima,
Miljac

Zadnji komentari s foruma