Stargrave kampanja

Minijaturistima, hobistima i ostalim čitateljima, zadovoljstvo mi je najaviti našu prvu Stargrave kampanju.

Nakon duge stagnacije, malo smo se trgnuli te vam ovim putem najavljujemo našu Stargrave kampanju dostupnu svima, neovisno o tome gdje živite, jeste li član udruge i igrate li u MC ili kod kuće. Kako će točno takva kampanja funkcionirati i koja su pravila igre sumirati ćemo u drugoj objavi kroz koji dan, ali pripremili smo za vas mali TL;DR s osnovnim informacijama:

  • Kampanja počinje u subotu 09.04.2022.
  • Možete igrati u Meeple’s Corneru ili kod kuće (gdje god živite), jedini je uvjet da se prijavite za sudjelovanje i prijavite svaku pojedinu partiju (više o tome u sljedećoj objavi)
  • Igrači dobivaju minimalne benefite za igranje partije u Meeple’s Corneru – želimo vam omogućiti da igrate neovisno o vašoj situaciji, ali svakako vas želimo vidjeti u MC u što većem broju
  • Kampanja je zamišljena kao veliki narativni događaj na koji utječu svi uključeni igrači
  • Kasnije u kampanji postoji mogućnost posebnih narativnih partija dostupnih samo u igraonici Meeple’s Corner, na žalost te će partije moći igrati samo oni koji će fizički biti prisutni u igraonici na zadani datum

Ali to nije sve, za vas smo pripremili i narativnu pozadinu kampanje, koja je dostupna kroz meni “KAMPANJE -> STARGRAVE – LOV NA ZMAJSKE KOCKE“.

Ako do sada niste imali prilike napraviti svoj tim, nema mjesta za paniku. Pravila za izradu bande kao i drugi resursi dostupni su online na Osprey stranicama. Ako već niste, prijavite se na naš discord gdje ćemo voditi rasprave o kampanji i dijeliti iskustva. Te je sve od nas za danas, ali očekujte novu objavu krajem vikenda.

Puno pozdrava i budućih uspjeha u novoj kampanji,
SEZAM

Zadnji komentari s foruma