Stargrave kampanja – pravila igre i prijava partija

Prijava za kampanju i prijava partija

Još jednom pozdrav minijaturistima, hobistima i ostalim čitateljima.

U ovoj objavi baviti ćemo se isključivo prijavama partija i prijavama za kampanju, ali to ne znači da je to jedino što smo za vas pripremili. Preporučamo da prvo pročitate ovu objavu, a nakon toga se bacite na Mission Briefing za više o tome kako kampanja funkcionira. Mission Briefing je od sada dostupan u meniju kampanje na trajnoj poveznici “Kampanje -> Stargrave – Lov na zmajske kocke -> Mission Briefing“.

Igrači se moraju prijaviti za kampanju, a prijava sadržavati sljedeće:

  1. Ime/nadimak igrača
  2. Ime kapetana, prvog časnika, njihove profile i moći
  3. Kratku priču o posadi i/ili kapetanu i prvom časniku

Nemamo smjernice što priča mora sadržavati, to može biti priča o tome kako se posada okupila, ili kako je kapetan došao do vlastitog broda, ili nešto treće… Priča ne mora biti dugačka te je isključivo za bolji narativni doživljaj. Prijavu s navedenim podacima možete poslati na dva različita načina:

Prijava pojedine partije također se šalje kroz jedan od prethodno navedenih kanala i mora sadržavati sljedeće:

  1. Ime/nadimak igrača i protivnika
  2. Broj skupljenih KP i s kojim frakcijama ih dijelite (vidi Mission Briefing)
  3. Kumulativni dosadašnji XP kapetana/prvog časnika
  4. Sliku partije i krati izvještaj u jednoj rečenici

Slika partije i izvještaji su obavezni, želimo imati materijala za buduće objave. Naravno, ako se želite raspisati s izvještajem tim bolje, ali jedna rečenica je obavezna. Partiju prijavljuje samo jedan od igrača.

Ako ste propustili prethodno objavu možete ju pročitati ovdje, a za pozadinsku priču kliknite ovdje. ili na trajnoj poveznici kroz meni “Kampanje -> Stargrave – Lov na zmajske kocke“.

I prije nego vas prepustim slaganju kapetana i posade, zamoliti ću vas za još trenutak. Udruga “Igranje” čiji je SEZAM sastavni dio financira se primarno putem ulaznica za igraonicu, članarina i donacija. Više o udruzi pročitajte ovdje. Zadnje dvije godine i nas su financijski pogodile kao i sve ostale. Za kampanju nije potrebna kotizacija, ali ako vam se sviđa što radimo i želite pomoći možete nam uplatiti donaciju, svaki mali dio pomaže. Toliko od nas za danas, a sada se bacite na prijavu!

Doniranje željenog iznosa na račun Udruge:
Naziv: Udruga “Igranje”
Račun (IBAN): HR1024840081106652120
Model i poziv na broj: HR00 01-56
Opis transakcije: Donacija

Lijep pozdrav svima,
Miljac

Zadnji komentari s foruma