Antomon je napisao/la:El Grande se u Njemačkoj stvarno može nabaviti po smješnim cijenama, na BGGu Essen aukcijama je bilo nekoliko primjeraka ispod 10 eura.
Puno toga se može nabaviti po smiješnim cijenama. Jednom sam propustio D&D, mislim da je Wrath of...., za 1 euro, jer sam zaboravio pogledati ebay. Na kraju nitko nije biddao za tu igru, nije uopće prodana bila. Kasnije pratio lika, ali lik ju više nije stavljao.
To si kupio u Essenu ili je Splotter već počeo sa slanjem?
I kakve su komponente? Jesu li drveni dijelovi zaista takav problem kakvim ga predstavljaju na BGGu?
Kopija je iz Essena.
Ekipa ipak previse dramatizira. Da, trebale su plantaze biti manje, ali je rjesenje da zamijenis - cardboard tokene koristis za plantaze, a wooden za delivered goods.
Da sam znao ovu informaciju prije, svejedno bih je kupio i meni ovo ne predstavlja problem. Nazalost, Splotter je vrlo mali izdavac pa sumnjam da ce slati gratis manji set tokena, iako bi bilo lijepo. Citajuci komentare na bgg zakljucujem da je njihova greska, odnosno da su oni potvrdili narudzbu kod proizvodaca previdjevsi predlozene dimenzije pa sumnjam da ce na njih uspjeti prevaliti trosak.
Ako si iz Zgb-a mozemo se naci da vidis kako izgleda uzivo.
Zadnja izmjena: thegrey, dana/u 17 lis 2016, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
+ Great Western Trails kojem ipak nisam jučer uspio odoljeti.
Ovdje su i neke igre koje sam kupio za udrugu, ostalo je većina na BGG trade-u za skoro pa đabce.
Ovi su korisnici zahvalili autoru sadistiko za post (ukupno 11):