Grupne narudžbe preko Carta Magice
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Re: Grupne narudžbe preko Carta Magice
Akcija narudžbi traje do ove nedjelje. Javi na [email protected] što želiš uzeti.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 3 puta
- Kontakt:
Ako sam dobro shvatio... Ovo vrijedi samo za grupne narudžbe koje Vi šaljete u CM. Ispravite me... Vi definirate neki datum (cca 1-put mjesečno) i do tada se može naručivati.
Ili mogu nešto naručiti npr. dns i Vi to do kraja tjedna obavite?
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
Dobro si shvatio. Mi stavljamo rok i do tad se čeka s narudžbom.zzupljanin je napisao/la: 18 ožu 2018, 18:13 Ako sam dobro shvatio... Ovo vrijedi samo za grupne narudžbe koje Vi šaljete u CM. Ispravite me... Vi definirate neki datum (cca 1-put mjesečno) i do tada se može naručivati.
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Otvaramo grupnu narudžbu preko Carta Magice za travanj!
Rok do kojeg se možete javiti za kupnju je ponedjeljak 9.4.
Email šaljite na [email protected], a ponudu možete pogledati na http://www.cartamagica.hr/kategorija/6/1/boardgames
Nakon narudžbe, potvrdit ćemo da je igra uspješno rezervirana, a podatke za uplatu šaljemo u nedjelju/ponedjeljak. Preuzimanje u dućanu u Zagrebu ili Rijeci će vjerojatno biti od srijede.
Ponavljamo kako je kod ovakve kupnje omogućen popust od 20% na maloprodajnu cijenu u dućanu (odnosno prekrižena cijena na webshopu).
Rok do kojeg se možete javiti za kupnju je ponedjeljak 9.4.
Email šaljite na [email protected], a ponudu možete pogledati na http://www.cartamagica.hr/kategorija/6/1/boardgames
Nakon narudžbe, potvrdit ćemo da je igra uspješno rezervirana, a podatke za uplatu šaljemo u nedjelju/ponedjeljak. Preuzimanje u dućanu u Zagrebu ili Rijeci će vjerojatno biti od srijede.
Ponavljamo kako je kod ovakve kupnje omogućen popust od 20% na maloprodajnu cijenu u dućanu (odnosno prekrižena cijena na webshopu).
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Poslati ću im zahtjev, no nekako sam to automatski očekivao da će nam CM poslati.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Nisam im još javio da počinjemo s grupnom, ovo je više da vi znate.
U utorak vjerojatno možete očekivati tablicu,a do tad imate webshop za koji mi i dalje tvrde da je aktualan.
U utorak vjerojatno možete očekivati tablicu,a do tad imate webshop za koji mi i dalje tvrde da je aktualan.
- ronin
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 109 puta
- Kontakt:
Grupa narudžba vrijedi samo za igre? Gledam si set za farbanje..
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1189 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Nije aktualan. Npr Imaju Pulsar a na webu ga i dalje nema, a piše da imaju Battle Sheep, a prošli tjedan sam kupio zadnji primjerak.Shich je napisao/la: 01 tra 2018, 10:29 Nisam im još javio da počinjemo s grupnom, ovo je više da vi znate.