DGrga
Pravila foruma
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
DGrga
Pozdrav ekipa,
uclanio sam se na forum da prvenstveno pronadem nove igre koje bi se mogle dopasti meni i frendovima.
Poprilicno smo iskusna grupa, a najvise igramo D&D. - vodim kampanju vec skoro 6 godina.
Kolekcija board gameova mi nije velika, no nadam se da ce se to promjeniti u skorije vrijeme.
Trenutno najvise igramo Catan, INIS te Spirit island.
uclanio sam se na forum da prvenstveno pronadem nove igre koje bi se mogle dopasti meni i frendovima.
Poprilicno smo iskusna grupa, a najvise igramo D&D. - vodim kampanju vec skoro 6 godina.
Kolekcija board gameova mi nije velika, no nadam se da ce se to promjeniti u skorije vrijeme.
Trenutno najvise igramo Catan, INIS te Spirit island.
- dendarii42
- Reactions:
- Ima zahvala: 816 puta
- pohvaljen: 678 puta
- Kontakt:
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 908 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 908 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
Re: DGrga
Prvenstveno, hvala svima na dobrodoslici!
Kaj se kalaxa tice, fali mi jos igra-dvije da ga popunim, ali se nadam da ce i to uskoro.

Nije, nije. Na red je dosao Curse of Sthrad, to je sada na tapeti zadnja dva, tri mjeseca.Mago de Umago je napisao/la: 19 vel 2023, 12:02 Pozdrav i dobrodošao!
Jednu te istu kampanju ili...?

Kaj se kalaxa tice, fali mi jos igra-dvije da ga popunim, ali se nadam da ce i to uskoro.