Eclipse i kutija za tokene
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 0
Re: Eclipse i kutija za tokene
Vuopa, jako lijepo
Ja sam na kraju uzeo iz hobby shopa na Vukovarskoj, 30 kn je kostalo. No, u medjuvremenu sam narucio s ebaya vrlo slicnu kutijicu, no samo s 15 pretinaca, pa ako nekome treba, darujem !

- Zoki
- Reactions:
- Ima zahvala: 28 puta
- pohvaljen: 58 puta
- Kontakt:
ja sam našao u bauhausu, 37 kuna kutija sa podesivim pregradama, nije mi sve stalo ali većina elemenata je. ja sam zadovoljan.
- Zoki
- Reactions:
- Ima zahvala: 28 puta
- pohvaljen: 58 puta
- Kontakt:
Ne znam kakav je ovo novi turn order
Uostalom, nismo još ni prvu expanziju igrali tako da će se ova malo strpiti 

- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
Mene je zainteresiralo na prvu jer svi alieni dobivaju svoje posebne brodove, pa će se razlikovati na ploči da je netko alien, a ne da svi imaju iste brodove. Jedino što me muči što će garant biti dosta skupo kad ima toliko dijelova unutra.
-
- Reactions:
Jea... A da ne pricam da nisam ni prvu ekspanziju jos uzeo :-/sadistiko je napisao/la:Mene je zainteresiralo na prvu jer svi alieni dobivaju svoje posebne brodove, pa će se razlikovati na ploči da je netko alien, a ne da svi imaju iste brodove. Jedino što me muči što će garant biti dosta skupo kad ima toliko dijelova unutra.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 290 puta
- pohvaljen: 73 puta
- Kontakt:
šta se tiče cijene, trenutno je u preorderu 48 USD preko Funagain-a. Problem što je kod njih shipping "malo veći" , u ovom slučaju 75 USDa, ali sama činjenica da je osnovna cijena upola manja od osnovne verzije Eclipsa, govori da će cijena biti u rangu prve ekspanzije što je ok
- Schism
- Reactions:
- Ima zahvala: 11 puta
- pohvaljen: 26 puta
- Kontakt:
Mislim da sam negdje procital da ce dofurati ograniceno broj Ship Pack One na Essen ove godine i da ce cijena biti ak se dobro sjecam 40EUR ili tak nesto. Sad samo jos trebam ugrabiti svoju kutiju na vrijeme 

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 1 put
- pohvaljen: 7 puta
- Kontakt:
Prva ekspanzija je fantasticna, toliko toga doda u igru 
Ovaj Ship Pack One me ostavio vrlo ravnodusnim. Razliciti brodovi su fora, ali ne bas toliko zanimljivi.

Ovaj Ship Pack One me ostavio vrlo ravnodusnim. Razliciti brodovi su fora, ali ne bas toliko zanimljivi.
-
- Reactions:
Proslo je vremena kada sam igrao ovo, i moram reci da nisam vise za maratonske igre, jer i kad svi znamo, igra traje po 5-6 sati .... Stoga, mijenjam, prodajem, imate moj oglas na oglasima