Osvrt na odrzavanje tematskih veceri

Teme vezane uz događaje i okupljanja na kojim se igraju društvene igre
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1157 puta
 pohvaljen: 1605 puta
Kontakt:

Re: Osvrt na odrzavanje tematskih veceri

Post Postao/la Shich »

Mislim da je tu puno faktora u igri. Moja početna ideja je bila održavati razne tematske događaje svaka 2-3 tjedna kako bi se sve stiglo organizirati. Sam smisao je ponuditi posjetiocima nešto novo, priliku da dođu igrati konkretne naslove koje inače ne bi mogli zaigrati iz X/Y razloga.

MEGA Civ i Twilight Imperium day su bili super, dok je Cthulhu night nažalost doživio slab odaziv. Možda je stvar termina (ne subote već mjeseca prosinca), možda je stvar manjka interesa, a možda je razlog loše oglašavanje. Nažalost ovaj dio s oglašavanjem se uglavnom svodi na usmenu predaju, par plakata u igraonici te objave na facebooku/forumu. Boostanje je super stvar, ali financijski nema smisla u ovakvom načinu održavanja događaja. Kad ne bismo morali plaćati prostor, naravno da bismo mogli više uložiti u druge aspekte, ali što je tu je. Isto vrijedi i za termine. Ne možemo otvarati bilo koji dan.

BTW DDI-jevi se boostaju (ofc :) ).

Unatoč limitiranosti, nekoliko odličnih ideja je već isplivalo u ovoj temi i to me veseli,. Ovaj dio sa iskorištavanjem hype na aktualnim geek temama, kao i možebitno povremeno održavanje tematskih večeri petkom (kad nije riječ o igrama koje traju 4-5 sati već o kraćim igrama). Također je odlična ideja ubaciti povremene dane za totalne početnike gdje je sve podređeno njima. Takvim ljudima će biti lakše doći u igraonicu kad znaju da će doći još posjetitelja koji su u sličnoj situaciji...

Euro dio bismo možda trebali drugačije koncipirati ili ga drugačije prezentirati, ne znam. Vidjet ćemo nakon idućeg termina kako ćemo dalje s time. Možda ga je najbolje zamaskirati kroz neke druge teme :twisted:
Ovi su korisnici zahvalili autoru Shich za post:
Vicko
Odgovori

Natrag na “Društveni događaji”