Tako je to s napadačima. Ko npr u Axis & Allies, Axisi ne smiju praviti greške. Stoji u rulebooku da iskusniji treba igrati Cezara. Ali zato imaš finu koncentriranu vojsku da je milina igrati.stoka je napisao/la: 28 lis 2017, 21:43 mislim da sam od jedno 15 odigranih partija izgubio samo dvije...dakle, vecinom sam dominirao, zato mi je igra i dosadila...uglavnom, sjecam se da sam sa pompejem dosta lakse pobjedivao, pa sam kasnije igrao samo s cezarom...vidim da si ti dosta vise proucavao igru, al i dalje mislim da ako nista da se pompeju greske lakse oprastaju...znao sam gledati katastrofalne greske
mojih protivnika s pompejem, pa bi opet i dalje imali neke sanse u partiji, al kad bi moji protivnici igrali cezara i falili, igra bi dalje bila jednosmerna ulica...
Enivej.
Super je ispala igra.
Jer fora je kaj su Columbia Games jako skupe a komponente su zbilja temeljne. I onda bih ja htio probati Richarda III a recenzije su podijeljene. No za stotinjak kuna mogao bih se odvažiti pa ako i ne valja - "nek stoji; kruha ne traži..."

Btw Miki.
Ako si raspoložen za neku radionicu izrade igara, imaš pivo od mene