Osobno, ja sam tip koji kad nauci novu igru, i svidi mi se, onda preferiram igrat nju nego opet novu. Tako da quality over quantity. Za mene.mljeko je napisao/la: 27 sij 2019, 15:43To mi se počelo događati. Imam želju ponovno proći kroz sva pravila i eventualno si napraviti nekakav leksikon šalabahtera, ali to je puuuno posla.Freakzoid je napisao/la: 27 sij 2019, 12:04 Ali realno je, uz puno odigranih igara, mijesaju ti se pravila.
Malo sam smanjio tempo učenja novih igara u zadnjih mjesec dana da stvari malo slegnu, ali evo opet me svrbi da pojačam tempo.
Pogotovo kako u zadnjih par godina je tabletop scena ekplodirala, broj naslova koji izlazi godisnje nije normalan.
Radje si nadjem 3-4 naslova godisnje koje nadodam u kolekciju pa ih onda igram relativno dosta, nego skakat sa igre na igru. A u toj istoj godini se naravno odigraju i igre iz prijasnjih godina.
Pogotovo jer tezim kompleksnijim i duzim igrama, kao scythe, teraforming mars i sl. Jer sve igre, a pogotovo takve, moras odigrati dosta puta da shvatis svu kompleksnost i divotu koju pruzaju, i da ih mozes zaista cijeniti. Stvarno su mi smijesni ljudi koji odigraju nesto jednom ili dva puta, i onda pisu na bgg kako je igra ovakva ili onakva. A pogotovo recenzenti koji nakon jednog gameplaya objasnjava igru kao da ju je on dizajnirao.