Galaxy Trucker
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Teme otvarajte po imenima igara koje prevodite, kako bi se lakše diskutiralo o pojedinom prijevodu igre.
U otvorenoj temi obavještavajte u kakvom je statusu prijevod. Početak, kraj, problemi i nedoumice...
Također, provjerite svoje tekstove pomoću provjere pravopisa u programima za pisanje teksta ili web browserima, jer je ružno vidjeti kada se podkradu tipične pravopisne greške (posebno Č i Ć, te JE i IJE). Prije početka rada obavezno pročitajte Priručnik za prevoditelje!
Priručnik za prevoditelje
Rječnik igraćih pojmova
Teme otvarajte po imenima igara koje prevodite, kako bi se lakše diskutiralo o pojedinom prijevodu igre.
U otvorenoj temi obavještavajte u kakvom je statusu prijevod. Početak, kraj, problemi i nedoumice...
Također, provjerite svoje tekstove pomoću provjere pravopisa u programima za pisanje teksta ili web browserima, jer je ružno vidjeti kada se podkradu tipične pravopisne greške (posebno Č i Ć, te JE i IJE). Prije početka rada obavezno pročitajte Priručnik za prevoditelje!
Priručnik za prevoditelje
Rječnik igraćih pojmova
Re: Galaxy Trucker
joezg je napisao/la:Prevedeno. Još treba pročistiti i obraditi...
Ima li hrvatskog prijevoda za igru Galaxy Trucker? Molim vas,ako netko ima prijevod neka mi posalje na mail [email protected]
Bila bih jako zahvalna jer me ta igra jako zanima

Lijepi pozdrav
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Huh, sad vidim da je taj prijevod nekoć ipak došao do mene. Budem preko vikenda ipak pregledao svoje baze podataka.
(Irene79, zaboravi na PM)
(Irene79, zaboravi na PM)
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Huh, pregledao sam oba clouda (stai Dropbox i sadašnji Gdrive), svoje računalo, svoje e-mailove, facebook korespodenciju s joezg-om i nemam nigdje tragova da sam dobio Galaxy Trucker prijevod od njega.joezg je napisao/la:Imam još negdje prijevod. Mislim da sam ga proslijedio i Grofu.
Posalo sam mu poruku, pa možda nešto i uspijemo... bilo bi šteta da je taj prijevod izgubljen...
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3720 puta
- pohvaljen: 3846 puta
- Kontakt:
Da. Ja sam ga još prošle godine pokušao kontaktirati oko toga pa nije bilo uspjeha koliko se sjećam.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Rekao mi je na mail da će pogledati u računalo, pa mi poslati ako nađe.
Riječ je samo o tekstu prijevoda bez slika i prijeloma.
Riječ je samo o tekstu prijevoda bez slika i prijeloma.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Evo, stigao mi je sirovi tekst prijevoda za Galaxy Trucker:
http://igranje.hr/download/15850/?versi ... samo-tekst
Ak netko želi taj tekst ukomponirati u originalan izgled pravila, rado ću mu u suradnički Gdrive poslati Word dokument.
http://igranje.hr/download/15850/?versi ... samo-tekst
Ak netko želi taj tekst ukomponirati u originalan izgled pravila, rado ću mu u suradnički Gdrive poslati Word dokument.
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3720 puta
- pohvaljen: 3846 puta
- Kontakt:
Ja trenutno imam 4 prijevoda u toku pa ne bih uzeo jer ne znam kad bih to završio