Prodaja igara i ostalog u svrhu doniranja tih sredstava potrebitima u potresom pogođenim područjima
Pravila foruma U ovom forumu postavljajte isključivo oglase u kojima se odričete sredstava od prodaje u svrhu doniranja potrebitima u potresom pogođenim područjima.
Ovdje možete slobodno postati odgovore na oglase u svrhu bumpiranja i dogovaranja prodavač - kupac o načinu dokazivanja uplate sredstava potrebitima, a kako bi sve bilo maksimalno pošteno i transparentno.
Preporučamo korištenje i dijeljenje web aplikacije za organizaciju pomoći na web adresi: https://potres2020.openit.hr/views/map
sadistiko je napisao/la: 15 vel 2021, 08:57
Smislit ću neko pismo vezano za tu donaciju pa vas sve molim puno ime i prezime i nick sa foruma koji su donirali pa ću vas navest kao donatore
Ovo je samo za doniranje od prodanih igara ili se može tebi uplatiti na račun?
Naravno da se može i njemu na račun (tako sam ja napravio), samo ga zamoli da ti pošalje podatke.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
priroda15 je napisao/la: 15 vel 2021, 14:04
Sadistiko, evo ja sam ti upravo prebacio 1200,00 kn (Zorzy, mmoonbird i ja). Slažem se, nema potrebe za kerefekama.
Sam jedan dodatak. Tu su ujedno i pare od LiahDark. Pa ako želi da se javi sadistiku kao jedan od donatora.
Evo da javim, u međuvremenu su se javili još neki koji su htjeli donirati tako da ste skupili 4300,00 kn!
Svaka čast.
Još ću pričekati do kraja tjedna ako se još tko javi, pa ću za vikend proslijediti pare dalje.
Ovi su korisnici zahvalili autoru sadistiko za post (ukupno 3):