Castles of Burgundy
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
- DarkDefender
- Reactions:
- Ima zahvala: 309 puta
- pohvaljen: 527 puta
Re: Castles of Burgundy
Puno ljudi u komentarima trazi neku verziju bez minijatura i sl. Bas me zanima oce li ipak staviti nesto takvo, ali cisto sumnjam.
ne znam jel isplativo, i dalje je to više od 100€, kako god loš art bio 2019. verzije, razlika u cijeni je prevelika, 40€ za 2019. verziju igre više nego prihvatljivo.
- DarkDefender
- Reactions:
- Ima zahvala: 309 puta
- pohvaljen: 527 puta
Jos uvijek mi smeta sto je kutija bez minijatura ista ko s minijaturama. Plus stvarno nisam siguran koliko je praktican ovaj dual layer board koji su zamislili. Imam osjecak ko da nije bas.
- Avtomatik
- Reactions:
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 50 puta
- Kontakt:
uzimam castles of burgundy kao retailer, pa se slobodno javite tu ili na 0915544519
meni je iskreno 100e prihvatljivo za deluxe verziju, to je nekakva psiholoska granica, za one koji nece stara verzija je svakako funkcionalna, a opet trziste u zadnje vrijeme ocito dobro odgovara i trazi deluxifikaciju (foundations of rome, robinsons crusoe etc)
meni je iskreno 100e prihvatljivo za deluxe verziju, to je nekakva psiholoska granica, za one koji nece stara verzija je svakako funkcionalna, a opet trziste u zadnje vrijeme ocito dobro odgovara i trazi deluxifikaciju (foundations of rome, robinsons crusoe etc)
Dark Forest Games
www.boardgames.hr
www.boardgames.hr
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 21 put
- pohvaljen: 253 puta
Ne kuzim zasto nisu ukljucili i 26 minijatura za workere.
S tim i cijenu ne vecu od 200$ bih skocio objerucke. Ovako mi je bezveze, jer mi worker tileovi kvare imerziju u pricu.
S tim i cijenu ne vecu od 200$ bih skocio objerucke. Ovako mi je bezveze, jer mi worker tileovi kvare imerziju u pricu.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 80 puta
- pohvaljen: 191 put
- Kontakt:
Što znači kao retailer? Koje je tocijena?Avtomatik je napisao/la: 25 svi 2022, 13:38 uzimam castles of burgundy kao retailer, pa se slobodno javite tu ili na 0915544519
vidim da ima Group Pledge
- Damix
- Reactions:
- Ima zahvala: 45 puta
- pohvaljen: 27 puta
- Kontakt:
10% je popust kod Group Pledge-a; 95 -> 85.5€. Otvoren je late pledge.T0mo je napisao/la: 13 lip 2022, 11:22 Što znači kao retailer? Koje je tocijena?
vidim da ima Group Pledge