Sadistiko i petrinjske igre
Pravila foruma
Svaki korisnik otvara svoju temu u kojoj će opisivati zanimljivosti i crtice iz vlastitih igraćih događanja
Svoje blogove možete nam slati i putem obrasca na naše stranice kako bi bili vidljivi i van ovog foruma
Svaki korisnik otvara svoju temu u kojoj će opisivati zanimljivosti i crtice iz vlastitih igraćih događanja
Svoje blogove možete nam slati i putem obrasca na naše stranice kako bi bili vidljivi i van ovog foruma
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Re: Sadistiko i petrinjske igre
daj ne zezaj, to si dobio predlani od Secret Sante, i tek si ju sad odigrao :sopak:
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3720 puta
- pohvaljen: 3846 puta
- Kontakt:
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2599 puta
- Kontakt:
Ohoho Through The Ages ekipa in the making. Pridružim vam se i ja jednog dana u ovoj izvrsnoj igri
.

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Čisto da prijavim da se dobar tjedan nastavlja 
Kako sam jučer zaboravio trenirku kod Dam Dama, "morao" mi ju je danas vratiti. Gle čuda, baš u vrijeme dok je moja žena bila u kazalištu pa smo na brzaka nabacili jednu partiju Principato-a.

Čist ok igrica za odigrat neš nabrzaka. Iako smo igrali 75 minuta, mislim da kad jednom poznaš sve poteze i mogućnosti koje imaš u igri (a nema ih pretjerano puno) onda to može ići i ispod preporučenih 60 minuta.
Iako je Dam Dam tek danas naučio igru i gubio konstantno do zadnje godine, teški preokret se zbio u zadnjoj godini kad je natukao 10 katapulta i pobijedio tijesno za jedan bod. 41:40
Sutra opet game night
Jedva čekam

Kako sam jučer zaboravio trenirku kod Dam Dama, "morao" mi ju je danas vratiti. Gle čuda, baš u vrijeme dok je moja žena bila u kazalištu pa smo na brzaka nabacili jednu partiju Principato-a.

Čist ok igrica za odigrat neš nabrzaka. Iako smo igrali 75 minuta, mislim da kad jednom poznaš sve poteze i mogućnosti koje imaš u igri (a nema ih pretjerano puno) onda to može ići i ispod preporučenih 60 minuta.
Iako je Dam Dam tek danas naučio igru i gubio konstantno do zadnje godine, teški preokret se zbio u zadnjoj godini kad je natukao 10 katapulta i pobijedio tijesno za jedan bod. 41:40
Sutra opet game night

Jedva čekam
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Ma jesam samo što blesavi BGG ne bilježi po redu odigravanja nego po nekom svom redu za isti dan. Principato je drugi po redu. Pošto sam Town centar igrao oko ručka, a Principato navečer. 

- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
da, da .. malo je mala sličica , pa je nisam ni skužio ..
izazzivam te da staviš onaj mega gif u potpis :sopak:
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Nisam ni probao. Pitanje koliko ima znakova, jer ako ima previše ne more u naš potpis ovdje. Ak ja složim, oš i ti?buraz je napisao/la:da, da .. malo je mala sličica , pa je nisam ni skužio ..