[DISKUSIJA] Cijene igara u CM-u
Moderator/ica: wolfbloodgirl
- Igor
- Reactions:
- Ima zahvala: 196 puta
- pohvaljen: 402 puta
- Kontakt:
Re: [DISKUSIJA] Cijene igara u CM-u
Takođe ti mogu nabaviti naslove po želji,a koje inače ne naručuju,po povoljim cijenama.
Prije nekog vremena u CM sam vidjeo dva monstera "A World at War",par očiju koji je bio samnom potvrdio je da ne haluciniram,to me jako veseli.
Prije nekog vremena u CM sam vidjeo dva monstera "A World at War",par očiju koji je bio samnom potvrdio je da ne haluciniram,to me jako veseli.
17.47 C. KAMIKAZES ATTACK ALONE....
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
JobotBobica je napisao/la:Ono kada znaš da ne treba pritisnuti taj reply gumbić...
Amazon nema besplatnu dostavu; Book Depository ima mizeran izbor igara. Tko još, osim Worderyja, ima besplatnu dostavu u Hrvatsku?croguitarhero je napisao/la:Kupio sam jednu igru u CM i od tad nista, jel kaj god proguglam minimalna ušteda je 100kn, na nekim igrama po 200 i vise, jer vecina online trgovina ima besplatnu dostavu tipa amazone ili bookdepository,
Na žalost trgovina ne funkcionira na razini kako bi "trebalo", pa tako Mullerova velika narudžba (koja najvjerovatnije ima barem jednu kariku manje) ipak mora ispasti znatno jeftinija od CM jer oni ne naručuju za par dućana u Zagrebu, nego za Muller gdje god on bio.ali i kod nas u ducanima je velika razlika npr. CARCASSONNE u CM dode 284,99, dok je u Mulleru 130, Jasno mi je da muller nema tako veliki izbor i vjeroajtno kupi na veliko ali opet CM je specijaliziran ducan za igre trebao bi po tome bit najjeftiniji, tolika razlika u cijeni (120% skuplje u CM) mislim da je pretjerano
besplatna dostava za kupnju iznad 10futni, tesko da ces kupit neku igru ispod 10funti
- icarusST
- Reactions:
- Ima zahvala: 164 puta
- pohvaljen: 48 puta
poz je vridi ovo jos za prevođenje igara pa da se dobije popust.....
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Vrijedi i za prevođenje, volontiranje na događajima, pisanje opisa igara i recenzija na portalu.
Jedino što trebamo paziti na pravopis kod pisanja za portal i prevođenja.
Skupljaju se bodovi i na temelju toga se dobivaju kuponi za popust. Prošeći forumom "Kutak za autore članaka" tamo ti sve piše
Skupljaju se bodovi i na temelju toga se dobivaju kuponi za popust. Prošeći forumom "Kutak za autore članaka" tamo ti sve piše
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- icarusST
- Reactions:
- Ima zahvala: 164 puta
- pohvaljen: 48 puta
ok tnx.... nisam bas za recenzije dobar .... prevoditi mogugrof je napisao/la:Vrijedi i za prevođenje, volontiranje na događajima, pisanje opisa igara i recenzija na portalu.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Odlično. Prijevodi su nam možda čak i bitniji.icarusST je napisao/la:ok tnx.... nisam bas za recenzije dobar .... prevoditi mogugrof je napisao/la:Vrijedi i za prevođenje, volontiranje na događajima, pisanje opisa igara i recenzija na portalu.
U svakom slučaju, prouči smjernice za prevođenje, možeš se i Sadistiku javiti, on vodi brigu o tome na forumu, a kad kreneš, dati ćeš mi su PP svoje ime i prezime, e-mail, pa ću ti otvoriti tablicu za bodove i dropbox suradnički folder.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
ja narucujem preko 365games.co.uk - nemaju besplatnu dostavu, ali prilikom svake kupnje skupljas i mozes iskoristiti player pointse i onda ispadne puno povoljnijeJobotBobica je napisao/la: 06 lis 2014, 22:40Amazon nema besplatnu dostavu; Book Depository ima mizeran izbor igara. Tko još, osim Worderyja, ima besplatnu dostavu u Hrvatsku?croguitarhero je napisao/la:Kupio sam jednu igru u CM i od tad nista, jel kaj god proguglam minimalna ušteda je 100kn, na nekim igrama po 200 i vise, jer vecina online trgovina ima besplatnu dostavu tipa amazone ili bookdepository,

zadnja igra koju sam narucila je five tribes za 300kn, koja u carti magici dodje 500

- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
Generalno pravilo je da što je igra skuplja, to ju se manje isplati kupiti u dućanu. Ali to je normalno za sve fizičke dućane, nije to samo do Carte. To je standardna priča između online narudžbe i kupnje u dućanu.