Card sleeves
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Re: Card sleeves
Dosad sam koristio mayday premium s kojim sam vrlo zadovoljan i narucivao sam ih sa boardagameextras.
Sad se nakupili nešto igara (Ark Nova, Welcome to, Cartographers, stiže i Paleo) koje bih isto sleevao s obzirom na učestalost partija pa gledam bliže inačice, prije svega
Ozone:
Ultimate guard - ima nekoliko inačica
Svarogs Den
Board game sleeves - isto u nekoliko verzija
Ima nekih preporuka?
Volio bih da karte dobre prianjaju u njima ( ne ispadaju, kurtoni se ne gužvaju i sl tijekom miješanja špila), i da je cijena solidna, naravno.
Sad se nakupili nešto igara (Ark Nova, Welcome to, Cartographers, stiže i Paleo) koje bih isto sleevao s obzirom na učestalost partija pa gledam bliže inačice, prije svega
Ozone:
Ultimate guard - ima nekoliko inačica
Svarogs Den
Board game sleeves - isto u nekoliko verzija
Ima nekih preporuka?
Volio bih da karte dobre prianjaju u njima ( ne ispadaju, kurtoni se ne gužvaju i sl tijekom miješanja špila), i da je cijena solidna, naravno.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 95 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
Koristio sam prije Mayday Premium pa sam prešao na Arcane Tinmen (to su ovi board game sleeves sa svaroga) koji su mi se pokazali bolji. Znaju ti bit po dosta dobroj cijeni u Carti preko grupne narudžbe sa 30% popusta.
Imaš običnu i non-glare verziju, u početku sam zazirao od ove non-glare jer mi se činilo da bi dosta prigušila boje na kartama s obzirom da su matirani, al poslije dok sam isprobao mi se čak više sviđa nego obična verzija. Al mislim da je to više stvar ukusa, kao sleevovi obe verzije su mi se pokazale kao odlične.
Imaš običnu i non-glare verziju, u početku sam zazirao od ove non-glare jer mi se činilo da bi dosta prigušila boje na kartama s obzirom da su matirani, al poslije dok sam isprobao mi se čak više sviđa nego obična verzija. Al mislim da je to više stvar ukusa, kao sleevovi obe verzije su mi se pokazale kao odlične.
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3720 puta
- pohvaljen: 3846 puta
- Kontakt:
Ja preporučam isto Arcane Tinman, ali sam se iznenadio i s MTL, samo ne znam ima li ih gdje kod nas.
- ray
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 312 puta
Isto Arcane Tinman, ali ja samo koristim Matte verziju (odbijaju blještavilo svijetla te dolaze u kutijici, ali ih ima samo 50 komada).
Također Gamegenic - skuplji, bolji/premium osjećaj u rukama (možda jer su deblji), malo se ljepše/lakše miješaju, ali su klizavali - kad ih stavis u špil lagano otkližu, dok Arcane se solidno drže.
Također Gamegenic - skuplji, bolji/premium osjećaj u rukama (možda jer su deblji), malo se ljepše/lakše miješaju, ali su klizavali - kad ih stavis u špil lagano otkližu, dok Arcane se solidno drže.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 27 puta
- pohvaljen: 18 puta
- Kontakt:
MTL,
Meni mozda najbolji ali thick.
Najbolje mi prijanjaju i imaju dosta veličina. Imaju ti svoj shop i popust na količinu. Prije nekoliko mjeseci smo grupno naučivali pa bi možda opet bilo interesa.
Uz MTL mi je Thinman dobar samo što ne prijanjaju toliko dobro (ima malo lufta)
I novo otkrice kod slovenca ima neki value pack slevova od 250 komada za nekih 8 € i oni su me jako iznenadili.
Meni mozda najbolji ali thick.
Najbolje mi prijanjaju i imaju dosta veličina. Imaju ti svoj shop i popust na količinu. Prije nekoliko mjeseci smo grupno naučivali pa bi možda opet bilo interesa.
Uz MTL mi je Thinman dobar samo što ne prijanjaju toliko dobro (ima malo lufta)
I novo otkrice kod slovenca ima neki value pack slevova od 250 komada za nekih 8 € i oni su me jako iznenadili.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Zahvaljujemo svima na odgovorima, olakšali ste mi.
Moram još provjeriti veličinu i broj karata koje želim sleevati ali evo recimo ovo što gledam na svarogu za ark novu:
https://svarogsden.com/en/product/board ... mm-100-pcs
Ne bi trebalo biti problema?
Moram još provjeriti veličinu i broj karata koje želim sleevati ali evo recimo ovo što gledam na svarogu za ark novu:
https://svarogsden.com/en/product/board ... mm-100-pcs
Ne bi trebalo biti problema?
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 908 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 44 puta
- pohvaljen: 159 puta
- Kontakt:
Arcane su super, ali postali su dosta mutniji i plaviji sleevovi.
Opala im je kvaliteta.
Zna li tko gdje mogu kupiti sleevovi za Lost Cities?
EDIT: Nvm, Skratio sam sleevove za dixit.
Opala im je kvaliteta.
Zna li tko gdje mogu kupiti sleevovi za Lost Cities?
EDIT: Nvm, Skratio sam sleevove za dixit.
Zadnja izmjena: Butch, dana/u 01 vel 2023, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 908 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 1 put
- pohvaljen: 33 puta
Jel ima netko iskustva s ovim sleevesima? Znam da su kao klasa penny sleeves, imaju i premium sleeves sa standardnih 100 microna verziju?
https://gamefound.com/projects/imperial ... ject-story
https://gamefound.com/projects/imperial ... ject-story