Šta ste zadnje igrali?

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Re: Što ste zadnje igrali?

Post Postao/la buraz »

grof je napisao/la:Huh, evo klinci imali rođendan, pa se skupilo društvance.

Uglavnom Identik u 9-etero (ubit će me @buraz kad vidi kolko sam papirića za crtakaranje potrošio :oops: )
Interesantno je kako igra zna prouzrokovati poprilično smijeha i kako se svi brinu dokazati da su nekaj nacrtali :D
Ma nema beda, kaj nismo dogovorili da na kraju platiš 10kn po papiriću? :mrgreen:
Aj baš mi drago da je igra upotpunila dječji tulum :)

DA budem ontopic, jučer sam odigrao partiju nedavno pristiglog fzzzta. Retko lepa igra :)
slika
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2445 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Bum ti sprintal papirića kolko hoćeš.
Pa jest, čak smo se i dobrano nasmijali. Kad je se igra u čoporu prilično je OK, ali reigrivost je i dalje vrlo upitna, ali ovako za po par puta odigrati je u redu...
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
thegrey
Reactions:
Ima zahvala: 78 puta
 pohvaljen: 204 puta

Post Postao/la thegrey »

Twilight Struggle, a sto drugo :).

Short recap - I opet je sve pocelo sa invazijom sj. Koreje na svoju juznu susjedu.; sovjetska dominacija u Aziji (drzavni udar u Japanu) uz puno ratnih operacija. Amerika uglavnom fokusirana na Space race te na sirenje utjecaja oko Australije. Srednji istok nestabilan kao i uvijek, glavna uporista su Libanon (Amerika) i Iran (SSSR). U Europi lagano slabljenje utjecaja Amerikanaca.
Osim kratkotrajnog bljeska Fidela Castra na Kubi, SSSR devastirana u centralnoj i juznoj Americi (3x scoringa prakticki za redom). Naoko nevazna Afrika je uspjela odrzati stanje koliko-toliko normalno.
Kina se pokazala kao kljucni igrac za obje strane u JI Aziji.
Neki odigrani eventi:
SSSR - Terorism, UN Intervention, Brezhnev Doctrine, ABM Treaty, Latin America Death Squads
USA - Marshall Plan, Suez Crisis, Nuclear Subs, Flower Power, John Paul II Elected Pope

U kasnoj fazi rata, nakon nekoliko poena zaostatka, te ogromnog zaostatka u svemirskoj utrci, SSSR vjesto koristi nerede na Srednjem istoku kao mamac te ostvaruje dominaciju u Europi.
sonjecka
Reactions:
Ima zahvala: 12 puta
 pohvaljen: 4 puta
Kontakt:

Što Ste Zadnje Igrali

Post Postao/la sonjecka »

Kako je meni ljeto vecinom slobodno vrijeme za crtanje i putovanja jedva stignem skupit ekipu da zaigramo nesto.
Zadnje sto smo zaigrali su Pillars of the Earth i mogu reci da mi se sviđa jako, sad bas citam knjigu World Without End, pa cu se,nadam se, uskoro docepat nekako i igre :D
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Re: Što Ste Zadnje Igrali

Post Postao/la grof »

sonjecka je napisao/la:Kako je meni ljeto vecinom slobodno vrijeme za crtanje i putovanja jedva stignem skupit ekipu da zaigramo nesto.
Zadnje sto smo zaigrali su Pillars of the Earth i mogu reci da mi se sviđa jako, sad bas citam knjigu World Without End, pa cu se,nadam se, uskoro docepat nekako i igre :D

Upravo pročitah WWE i knjiga je bolja od Pillarsa. Kad je riječ o igri puno mi je bolja mehanika WWE-a od Pillarsa i ima više prostora za vlastito taktiziranje...

Definitivno trebaš probati WWE!
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
sonjecka
Reactions:
Ima zahvala: 12 puta
 pohvaljen: 4 puta
Kontakt:

Post Postao/la sonjecka »

MORAM!!! Ta igra mi je prva na listi za nabavu! Fora mi je bilo igrat Pillarse jer cu kroz par dana posjetit katedralu,al problem je sto i moji suigraci idu samnom na put pa kad budemo igrali opet igru necemo znat kako pocet jer pise "zapocinje onaj tko je zadnji posjetio katedralu" :) :)
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

u podforumu društvene igre ima tema istog naslova. ne bi bilo loše da se one spoje.

Da ne budem of topik reći ću Puerto Rico. Po prvi puta.
Jako dobro :-)
slika
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

buraz je napisao/la:u podforumu društvene igre ima tema istog naslova. ne bi bilo loše da se one spoje.
Riješeno
Dread24
Reactions:
Ima zahvala: 56 puta
 pohvaljen: 40 puta
Kontakt:

Post Postao/la Dread24 »

Našla sam se sa prijateljima (prvo nas 4, a posli se skupilo još više ljudi - 9), igrali smo Carcassonne (svidio im se, virujem da će ga jako skoro kupit), Catan i kad nas je bilo 9 igrali smo Tabu - ismijali smo se i zabavili rofl rofl pale su i neke kultne izjave :bravo
Bolje izdati knjigu nego prijatelja!
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Village i Forbidden Island u 2 igrača. Village j i u dva igrača - odličan!
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”