Popis igara po tipovima
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3720 puta
- pohvaljen: 3846 puta
- Kontakt:
Re: Popis igara po tipovima
Je, al se nije još primio posla, osim što sam ono radio na početku, al sam imao neki predosjećaj da ćete sve izmješati, a tako je i bilo. Nakon toga nikako uhvatiti vremena
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Samo da se prijavim da je krenulo 
Za početak danas odrađene 4 igre.
Preporučam da se sad očisti onaj mess sa nagradama da imamo onda samo nominacije, pobjednike i preporuke, a ostalo da ne smeta, pošto se ionako radi o istim stvarima

Preporučam da se sad očisti onaj mess sa nagradama da imamo onda samo nominacije, pobjednike i preporuke, a ostalo da ne smeta, pošto se ionako radi o istim stvarima
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Ne kužim, što treba konkretno onda obrisati?sadistiko je napisao/la:Samo da se prijavim da je krenulo
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Buraz je predložio da se brišu svi koji nemaju ispred Nominiran, Preporučeno ili Pobjednik
Mislim, to možemo i mi, samo ne znam da ne bi bilo kakvih problema ako je vezano na nešto treće
Mislim, to možemo i mi, samo ne znam da ne bi bilo kakvih problema ako je vezano na nešto treće
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Nije vezano uz ništa, osim uz same igre. BTW sada se i tako pokazuju samo prazni okviri grafike od ovih novih nagrada/nominacija, pa ću to trebati ili prebaciti u prikaz teksta ili ćemo morati složiti grafike od svega.
Mislim da je trenutno bolje složiti samo tekstualne naslove nagrada u nekom okviru.
Mislim da je trenutno bolje složiti samo tekstualne naslove nagrada u nekom okviru.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Mislim da bi svakako bilo efektije sa slikom, a kad se dođe nad sliku alta tekst koja je to nagrada.
Jedino što nisam vidio u uređivanju nagrade nikakav link na sliku od te nagrade. Sve se to da napraviti. Treba vremena, al ako se radi, da se radi odmah kako treba.
Daklem, imamo dozvolu obrisati sve nagrade koje se ne koriste više
Jedino što nisam vidio u uređivanju nagrade nikakav link na sliku od te nagrade. Sve se to da napraviti. Treba vremena, al ako se radi, da se radi odmah kako treba.
Daklem, imamo dozvolu obrisati sve nagrade koje se ne koriste više
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Imate!
Poštelajte te nagrade kako mislite da treba, pa ćemo na kraju njima pridodavati slikice. TO može biti i druga faza.
Poštelajte te nagrade kako mislite da treba, pa ćemo na kraju njima pridodavati slikice. TO može biti i druga faza.
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Ja sam bio tražio slike od nagrada, i skužio da ih sve nagradr nemaju. Zato je najbolje da budu tekstualno napisane..
Možda možemo različitom veličinom/bojom fonta napraviti razliku između nominacije, pobjednika i preporuke.
Da, sve one stare treba pobrisati
(Ovo sam napisao na svom smartfonu vozeći auto. ne pokušavajte to kod kuće!)
Možda možemo različitom veličinom/bojom fonta napraviti razliku između nominacije, pobjednika i preporuke.
Da, sve one stare treba pobrisati
(Ovo sam napisao na svom smartfonu vozeći auto. ne pokušavajte to kod kuće!)
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Da, može razlika u boji između nominacije, pobjednika i preporuke! Dobra ideja. 

- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Samo da vas pohvalim! Ovo je sad Super kad se unose kategorije, tipovi i mehanike! Daaaaleko preglednije i lakše od onog prije.
Jedina sitnica koju bi ja promijenio je poredak tih prozorčića za unošenje.
Trenutno je:
- Nagrade
- Proširenja
- Mehanike
- Tipovi
- Kategorije
- Jezične ovisnosti
da bi nam bilo lakše predlažem (ako je moguće naravno) ovaj poredak (jer je tako i na BGG-u, a mi se baziramo na njima, pa da je lakše pri prepisivanju
):
- Jezične ovisnosti
- Nagrade
- Tipovi
- Kategorije
- Mehanike
- Proširenja
Jedina sitnica koju bi ja promijenio je poredak tih prozorčića za unošenje.
Trenutno je:
- Nagrade
- Proširenja
- Mehanike
- Tipovi
- Kategorije
- Jezične ovisnosti
da bi nam bilo lakše predlažem (ako je moguće naravno) ovaj poredak (jer je tako i na BGG-u, a mi se baziramo na njima, pa da je lakše pri prepisivanju

- Jezične ovisnosti
- Nagrade
- Tipovi
- Kategorije
- Mehanike
- Proširenja