Šta ste zadnje igrali?

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1157 puta
 pohvaljen: 1605 puta
Kontakt:

Re: Što ste zadnje igrali?

Post Postao/la Shich »

Baratheon= Matija. :) Sviđa mi se igra,još sam neke nejasnoće kasnije u pravilima razjasnio tako da sam spreman za novi okršaj. Btw. brodovi su zakon.
Krscho
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 15 puta
Kontakt:

Post Postao/la Krscho »

Shich je napisao/la:Baratheon= Matija. :) Sviđa mi se igra,još sam neke nejasnoće kasnije u pravilima razjasnio tako da sam spreman za novi okršaj. Btw. brodovi su zakon.
Onda te Mislav krivo zapamtio, on mi reko da si andrej il kak već :P

O definitivno će biti novi okršaj, osveta će biti slatka :D , ako ne ovaj petak onda sljedeću nedjelju
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

Shich je napisao/la:Baratheon= Matija. :) Sviđa mi se igra,još sam neke nejasnoće kasnije u pravilima razjasnio tako da sam spreman za novi okršaj. Btw. brodovi su zakon.
Meni se brodovi jedino čine malo nadmoćnima ako se sa njima koristeći samo jednu zapovijed marša može doći na skroz drugi dio karte.. Ali možda sam to samo ja :roll:

Da budem u temi, jučer smo odigrali nekoliko partija Ville paletti i Niagare.. Iako smo iz neznanja skrenuli od pravila, igre su skroz zabavne.. Pogotovo trenutak kada se sruši Villa Paletti :thumbs
slika
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1157 puta
 pohvaljen: 1605 puta
Kontakt:

Post Postao/la Shich »

buraz je napisao/la: Meni se brodovi jedino čine malo nadmoćnima ako se sa njima koristeći samo jednu zapovijed marša može doći na skroz drugi dio karte.
Upravo to. :)
Krscho
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 15 puta
Kontakt:

Post Postao/la Krscho »

Nebi se slozio da su brodovi nadmocni kad bi nas bilo šestero i onda svaki ima svoj brod igrač, ovako u četvero je ostalo dosta prostora za širenje s brodom
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
Zoki
Reactions:
Ima zahvala: 28 puta
 pohvaljen: 58 puta
Kontakt:

Post Postao/la Zoki »

koliko partija ste odigrali do sada?

bez brodova i supporta se ne igra.
Broloski
Reactions:
Ima zahvala: 52 puta
 pohvaljen: 197 puta
Kontakt:

Post Postao/la Broloski »

Bacio se nakon dugog vremena Glory to Rome. Igra se na veliko Glen More, For Sale (što doma sa starcima, što u igraoni) i Macao. Svašta nešto
thegrey
Reactions:
Ima zahvala: 78 puta
 pohvaljen: 204 puta

Post Postao/la thegrey »

Andean Abyss u četvero. Pobijedili Vlada i Karteli, AUC je uspio pokrenuti ofenzivu, ali točno jedan krug prekasno dok se potpora FARC-u raspala skupa sa nedostatkom financija.

Nakon toga nismo baš imali puno vremena pa smo odigrali Twilight Imperium.

Ysarril je blitzkriegom i trenutnim osvajanjem Mercatol Rexa dao tempo partiji. Nažalost po njega, ostao je bez home planeta vrlo skoro i bez svih representativa u saboru.
Embers of Muaat su sa svojim War Sunovima odabrali polagano širenje... 1 sector at a time.
Mentak Coalition je htio uzvratiti i uzeti Mercatol Rex no odjednom je kompletna flota nestala s radara. Trupe sa planeta su uspjele rekonstruirati događaj - jedan jedini brod Nekro Virusa napao je njihov sektor. Nažalost puno prekasno su shvatili da je to bio upravo Nekro flagship - The Alastor.
Dalje je sve išlo po planu za Virus - Ysarril nikako nije mogao povratiti home sustav, Embersi su bili prespori, a Mentak je praktički ostao bez flote.
I onda u jednom potezu kopirano je nekoliko tehnologija, agent je osujetio lokalne nerede i 4 victory pointa = to je bilo dovoljno za Nekro Virus, a sve što je preostalo galaktičkoj koaliciji Muat+Mentak+Ysarril bilo je razaranje nekoliko outposta...
Ovi su korisnici zahvalili autoru thegrey za post (ukupno 2):
igor1970sadistiko
mado
Reactions:
Ima zahvala: 1190 puta
 pohvaljen: 1200 puta
Kontakt:

Post Postao/la mado »

Zadnje igranje mi je bilo prije mjesec dana u ZG: nekoliko puta Kingdoms (Kraljevstva), nekoliko King of Tokyo, odličan Clash of Cultures, Race for the Galaxy i Lords of Waterdeep.
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

Evo da i ja malo oživim temu :)

Jučer smo doma odigrali partiju Survive! Escape from Atlantis! Jako jednostavna i zabavna igra. Susjedu smo uspjeli srediti skoro sve njegove istraživače :D .. puko je ko kokica ..

Nakon toga je pala partija Dominiona, u kojoj sam ja pobjedio :hepihepi
slika
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”