Šta ste zadnje igrali?
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
Re: Što ste zadnje igrali?
Baratheon= Matija.
Sviđa mi se igra,još sam neke nejasnoće kasnije u pravilima razjasnio tako da sam spreman za novi okršaj. Btw. brodovi su zakon.

- Krscho
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 15 puta
- Kontakt:
Onda te Mislav krivo zapamtio, on mi reko da si andrej il kak većShich je napisao/la:Baratheon= Matija.Sviđa mi se igra,još sam neke nejasnoće kasnije u pravilima razjasnio tako da sam spreman za novi okršaj. Btw. brodovi su zakon.

O definitivno će biti novi okršaj, osveta će biti slatka

PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Meni se brodovi jedino čine malo nadmoćnima ako se sa njima koristeći samo jednu zapovijed marša može doći na skroz drugi dio karte.. Ali možda sam to samo jaShich je napisao/la:Baratheon= Matija.Sviđa mi se igra,još sam neke nejasnoće kasnije u pravilima razjasnio tako da sam spreman za novi okršaj. Btw. brodovi su zakon.

Da budem u temi, jučer smo odigrali nekoliko partija Ville paletti i Niagare.. Iako smo iz neznanja skrenuli od pravila, igre su skroz zabavne.. Pogotovo trenutak kada se sruši Villa Paletti

- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
Upravo to.buraz je napisao/la: Meni se brodovi jedino čine malo nadmoćnima ako se sa njima koristeći samo jednu zapovijed marša može doći na skroz drugi dio karte.

- Krscho
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 15 puta
- Kontakt:
Nebi se slozio da su brodovi nadmocni kad bi nas bilo šestero i onda svaki ima svoj brod igrač, ovako u četvero je ostalo dosta prostora za širenje s brodom
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
- Broloski
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 197 puta
- Kontakt:
Bacio se nakon dugog vremena Glory to Rome. Igra se na veliko Glen More, For Sale (što doma sa starcima, što u igraoni) i Macao. Svašta nešto
- thegrey
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 204 puta
Andean Abyss u četvero. Pobijedili Vlada i Karteli, AUC je uspio pokrenuti ofenzivu, ali točno jedan krug prekasno dok se potpora FARC-u raspala skupa sa nedostatkom financija.
Nakon toga nismo baš imali puno vremena pa smo odigrali Twilight Imperium.
Ysarril je blitzkriegom i trenutnim osvajanjem Mercatol Rexa dao tempo partiji. Nažalost po njega, ostao je bez home planeta vrlo skoro i bez svih representativa u saboru.
Embers of Muaat su sa svojim War Sunovima odabrali polagano širenje... 1 sector at a time.
Mentak Coalition je htio uzvratiti i uzeti Mercatol Rex no odjednom je kompletna flota nestala s radara. Trupe sa planeta su uspjele rekonstruirati događaj - jedan jedini brod Nekro Virusa napao je njihov sektor. Nažalost puno prekasno su shvatili da je to bio upravo Nekro flagship - The Alastor.
Dalje je sve išlo po planu za Virus - Ysarril nikako nije mogao povratiti home sustav, Embersi su bili prespori, a Mentak je praktički ostao bez flote.
I onda u jednom potezu kopirano je nekoliko tehnologija, agent je osujetio lokalne nerede i 4 victory pointa = to je bilo dovoljno za Nekro Virus, a sve što je preostalo galaktičkoj koaliciji Muat+Mentak+Ysarril bilo je razaranje nekoliko outposta...
Nakon toga nismo baš imali puno vremena pa smo odigrali Twilight Imperium.
Ysarril je blitzkriegom i trenutnim osvajanjem Mercatol Rexa dao tempo partiji. Nažalost po njega, ostao je bez home planeta vrlo skoro i bez svih representativa u saboru.
Embers of Muaat su sa svojim War Sunovima odabrali polagano širenje... 1 sector at a time.
Mentak Coalition je htio uzvratiti i uzeti Mercatol Rex no odjednom je kompletna flota nestala s radara. Trupe sa planeta su uspjele rekonstruirati događaj - jedan jedini brod Nekro Virusa napao je njihov sektor. Nažalost puno prekasno su shvatili da je to bio upravo Nekro flagship - The Alastor.
Dalje je sve išlo po planu za Virus - Ysarril nikako nije mogao povratiti home sustav, Embersi su bili prespori, a Mentak je praktički ostao bez flote.
I onda u jednom potezu kopirano je nekoliko tehnologija, agent je osujetio lokalne nerede i 4 victory pointa = to je bilo dovoljno za Nekro Virus, a sve što je preostalo galaktičkoj koaliciji Muat+Mentak+Ysarril bilo je razaranje nekoliko outposta...
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Zadnje igranje mi je bilo prije mjesec dana u ZG: nekoliko puta Kingdoms (Kraljevstva), nekoliko King of Tokyo, odličan Clash of Cultures, Race for the Galaxy i Lords of Waterdeep.
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Evo da i ja malo oživim temu 
Jučer smo doma odigrali partiju Survive! Escape from Atlantis! Jako jednostavna i zabavna igra. Susjedu smo uspjeli srediti skoro sve njegove istraživače
.. puko je ko kokica ..
Nakon toga je pala partija Dominiona, u kojoj sam ja pobjedio

Jučer smo doma odigrali partiju Survive! Escape from Atlantis! Jako jednostavna i zabavna igra. Susjedu smo uspjeli srediti skoro sve njegove istraživače

Nakon toga je pala partija Dominiona, u kojoj sam ja pobjedio