7.5. 7. Dan Društvenih Igara u Petrinji
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2599 puta
- Kontakt:
Re: 7.5. 7. Dan Društvenih Igara u Petrinji
Evo da se javimo, vratili smo se živi i zdravi sad pred nekih 40 minuta.
Uh bogme je bilo nezaboravno. Toliko smijeha i zabave se već nismo dugo nauživali
. Treba za to dijelom zahvaliti i Nuuqu kojeg nam je bilo drago napokon i uživo upoznati, a koji se ispostavio kao super čovjek s izvrsnim smislom za humor. Pogotovo kada treba Sadistiku dizati tlak
. A i svi drugi su bili nešto ekstra volje za zafrkanciju i zabavu. Ma baš je bilo ludo i na kraju smo se i mi bogme pošteno naigrali. Jedva čekamo već sljedeći DDI u Petrinji.
Sadistiko je kao i uvijek bio super domaćin koji je stalno trčao uokolo i pazio da se svi dobro provode i zabavljaju, te usput i fotkao naše lijepe trenutke. Eto toliko zasad ovako ukratko do detaljnijeg izvještaja
.
Uh bogme je bilo nezaboravno. Toliko smijeha i zabave se već nismo dugo nauživali

Sadistiko je kao i uvijek bio super domaćin koji je stalno trčao uokolo i pazio da se svi dobro provode i zabavljaju, te usput i fotkao naše lijepe trenutke. Eto toliko zasad ovako ukratko do detaljnijeg izvještaja

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Nuuq
- Reactions:
- Ima zahvala: 689 puta
- pohvaljen: 895 puta
- Kontakt:
Hvala hvalaValsim je napisao/la:Evo da se javimo, vratili smo se živi i zdravi sad pred nekih 40 minuta.
Uh bogme je bilo nezaboravno. Toliko smijeha i zabave se već nismo dugo nauživali. Treba za to dijelom zahvaliti i Nuuqu kojeg nam je bilo drago napokon i uživo upoznati, a koji se ispostavio kao super čovjek s izvrsnim smislom za humor. Pogotovo kada treba Sadistiku dizati tlak
. A i svi drugi su bili nešto ekstra volje za zafrkanciju i zabavu. Ma baš je bilo ludo i na kraju smo se i mi bogme pošteno naigrali. Jedva čekamo već sljedeći DDI u Petrinji.
Sadistiko je kao i uvijek bio super domaćin koji je stalno trčao uokolo i pazio da se svi dobro provode i zabavljaju, te usput i fotkao naše lijepe trenutke. Eto toliko zasad ovako ukratko do detaljnijeg izvještaja.

Mi još igramo

Ludilo.
Live long and prosper.
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3720 puta
- pohvaljen: 3846 puta
- Kontakt:
Švicarac, šuti 
Ovo su sad već lokalne
Još nemam snage ništa smisleno napisati jer sam stigo doma oko 3:30, a možda i više.

Ovo su sad već lokalne

Još nemam snage ništa smisleno napisati jer sam stigo doma oko 3:30, a možda i više.
- Studioworks
- Reactions:
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 210 puta
- Kontakt:
Dobro Sadistiko, kakva je to neozbiljnost? Pa di su fotke??

- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Ma joj, pusti, dva dana 150%, sad ću dva dana samo spavat.
Danas s klincima prvo na repertoaru Moto Cross, prvenstvo hrvatske u Zelenoj Dolini, a onda na ručak i brže na Crazy Cars Show. Krepan sam skroz na skroz
Danas s klincima prvo na repertoaru Moto Cross, prvenstvo hrvatske u Zelenoj Dolini, a onda na ručak i brže na Crazy Cars Show. Krepan sam skroz na skroz
- Ovi su korisnici zahvalili autoru sadistiko za post (ukupno 2):
- Nuuq • Studioworks
- Nuuq
- Reactions:
- Ima zahvala: 689 puta
- pohvaljen: 895 puta
- Kontakt:
Nije te to čovjek pitao, nego gdje su fotke. Samo kažem.sadistiko je napisao/la:Ma joj, pusti, dva dana 150%, sad ću dva dana samo spavat.
Live long and prosper.
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
- Ovi su korisnici zahvalili autoru sadistiko za post (ukupno 4):
- Valsim • kockica • dado • Studioworks
- Studioworks
- Reactions:
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 210 puta
- Kontakt:
Jako lijepo, svaka častsadistiko je napisao/la:https://www.facebook.com/media/set/?set ... 37f2fc6ca4