Kolekcije, nekad i sad.
- realuka
- Reactions:
- Ima zahvala: 993 puta
- pohvaljen: 1011 puta
- Kontakt:
Re: Kolekcije, nekad i sad.
Luna je strašna igra, kako je kompleksna s tolko malo pravila to je ludost, meni je malo too much pa ju nisam nabavljao.
A La Isla je previše luck orijentirana ak se ne varam, nisam probao nego mi se čini po opisu.
A La Isla je previše luck orijentirana ak se ne varam, nisam probao nego mi se čini po opisu.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru realuka za post (ukupno 2):
- Nuuq • Mago de Umago
- Nuuq
- Reactions:
- Ima zahvala: 689 puta
- pohvaljen: 895 puta
- Kontakt:
Pa to mi se sviđa kod Luna. Zato mi je Concordia najbolja.realuka je napisao/la: 23 pro 2021, 20:30 Luna je strašna igra, kako je kompleksna s tolko malo pravila to je ludost, meni je malo too much pa ju nisam nabavljao.
- samwise
- Reactions:
- Ima zahvala: 159 puta
- pohvaljen: 240 puta
31.7.2021.

7.1.2022.

Nije se broj igara nešto puno prominia, samo sad sve stanu na jedno mjesto s novim policama.
Na prvoj više njih je bilo u drugoj prostoriji.
Mislin da su nove igre samo Ares Expedition i Dune Imperium, te još neke ekspanzije.

7.1.2022.

Nije se broj igara nešto puno prominia, samo sad sve stanu na jedno mjesto s novim policama.
Na prvoj više njih je bilo u drugoj prostoriji.
Mislin da su nove igre samo Ares Expedition i Dune Imperium, te još neke ekspanzije.
- samwise
- Reactions:
Čak ne mora bit na sredini da se ravnomjerno rasporedi teret. Vjerojatno je dosta utjeca i El Grande. Ipak je El Grandekockica je napisao/la: 07 sij 2022, 20:46 Ima i ja scythe ali nisam znao da može nositi toliku težinu.

- ray
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 312 puta
kad vidim el grande, sigurno si mislim da ću vidjeti njemačko izdanje (hans in gluck). Gdje si uspio upecati rio grande-ovo izdanje?
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Ma začuđujuće je kako su igre na lijevoj strani lagane ko perce. Držiš li uopće komponente u njima?
- samwise
- Reactions:
Kupia kod drugog člana foruma prije godinu ipo. Jedna od prvih investicija preko foruma. Igra je bila otvorena ali karte su još bile u foliji. Ne znan di je on nabavia.ray je napisao/la: 08 sij 2022, 00:43 kad vidim el grande, sigurno si mislim da ću vidjeti njemačko izdanje (hans in gluck). Gdje si uspio upecati rio grande-ovo izdanje?
Prokužia si me. U biti samo skupljan kutije od nekih igaara jer mi ih je lipo viditkockica je napisao/la: 08 sij 2022, 08:43 Ma začuđujuće je kako su igre na lijevoj strani lagane ko perce. Držiš li uopće komponente u njima?

- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 908 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
Loše,loše...više od godinu i pol ti je trebalo da popiješ 4 boce viskija...
Ali sad si me sjetio da na ormaru imam i Pictionary koji sam kupio još 2008. i nikad zaigrao.

Ali sad si me sjetio da na ormaru imam i Pictionary koji sam kupio još 2008. i nikad zaigrao.

- Ovi su korisnici zahvalili autoru Mago de Umago za post:
- frastarc