Valsim je napisao/la: 21 tra 2022, 17:03
Ne vidim sebe da pišem Vlaadi Chvatilu kako se usudio u povijesne vođe uključiti Džingis Kana, Gaja Julije Cezara... Jer budimo realni koliko je ljudi poubijani u mongolskim osvajanjima, Cezar je doslovno izvršio masovni genocid nad Galima.
TTA ima karte "Enslave", "Terrorism", "Manhattan Project" i još brojne koje na prvu zaboravljam, čudno kako igra još nije cancelana.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Papaver za post:
Jebo te ja ne kužim te ljude??? Jesu oni živjeli pod zvonom? Koji K?
Šta ova plače, još nije ni krenulo? Nisam pogledao ni minutu videa, ne želim trošit vrijeme na takve gluposti.
Šteta što više nema Šoškića u Popovaći, on bi primio sve takve bez greške. Majku ti milu, moram si ić nešto popit!
Valsim je napisao/la: 21 tra 2022, 17:03
Ne vidim sebe da pišem Vlaadi Chvatilu kako se usudio u povijesne vođe uključiti Džingis Kana, Gaja Julije Cezara... Jer budimo realni koliko je ljudi poubijani u mongolskim osvajanjima, Cezar je doslovno izvršio masovni genocid nad Galima.
TTA ima karte "Enslave", "Terrorism", "Manhattan Project" i još brojne koje na prvu zaboravljam, čudno kako igra još nije cancelana.
Kad smo već kod Manhattan Projecta postoji i relativno popularna igra istog naslova . https://boardgamegeek.com/boardgame/636 ... an-project
Cilj igre? Skupljati bodove dizajnirajući i gradeći što jače i razornije atomske bombe.
Vatikan bi mogao praktički sve dungeon crawler i Arkham Horror igre proglasiti djelom Sotone i tražiti njihovu zabranu i povlačenje iz prodaje. Samo kad bi otkrili za njih .
Ako bi zagrizli i uz malo mašte, mogli bi praktički svakoj igri pronaći neki "grijeh".
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
ja sam baš jučer razmišljao navečer, pa 90% igara bi onda trebalo rasplakati bar nekoga. Civilizacijske igre, već ste rekli. Osmanijsko carstvo - plaći, Austro-Ugarska - plaći (mada kad vidiš kako ovi naši vode državu možda bi bilo bolje da smo ostali pod Austro-ugarskom ili pod Hitlerom), pa sve ove igre gdje vodiš barbarske napade na gradove tipa Scythia, Raiders of the North. Pa svaki War game, ajoj plaći 3 dana. Pa onda KIchen rush i sve gdje nešto kuhaš spremaš, jebo te pa moram zaklat ovcu u Agricoli, pa kako ću ubit jadnu životinju, plaći. Pa Abomination, trebam raskomadat mrtvaca ili čak ubit nekog pijanca u tamnoj ulićici, ajoj plaći, pa kako ću! Arkhwright, Brass i sve ostale industrijske teme, jebem ti koliko ću morat izrabljivat djece, žena i siromaha da mi rade po cijele dane u tvornici ne bi li ja zaradio više od ostalih, ajoj udri u plać. Jeba te već sam presušio. Mislim si ja bolesni nam lagano kroje svijet. Bit ćemo kao roboti i nemoj da tko krivo pomisli nešto jer uvrijedit će se netko, na kraju će se počet vrijeđat i ovi koji jedu meso, ovi koji ne vole pedere i lezbače, oni koji iskorištavaju druge kako bi stekli svoj imetak, pa će se sve lijepo posvađat, a mi više nećemo imat igre koje se vežu na povijest, nego ćemo igrat domino jer tu se valjda neće niko vrijeđat, ali ček ček, tu imamo crnu i bijelu boju, sigurno će se nać neki bolesnik koji vidi zlo i dobro kako se sukobljavaju, uf, eto se rasplače i on, e jebi ga...
FUJ
Ovi su korisnici zahvalili autoru sadistiko za post: