Oho, bit će znači uskoro novih oglasadado je napisao/la:Proljeće je, a u meni nemir.![]()

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Oho, bit će znači uskoro novih oglasadado je napisao/la:Proljeće je, a u meni nemir.![]()
Znaš nešto što ja ne znam?priroda15 je napisao/la: 03 tra 2019, 14:26 Oho, bit će znači uskoro novih oglasa![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Jučer smo na brzinu probali samo osnovnu igru, bez specijalnih radnji odnosno kao što piše u rulebooku - playing with children.mljeko je napisao/la: 04 tra 2019, 04:01 Kakav ti je Blossoms, meni se činio fora kad sam probao, ali nisam bio siguran koliko ima mesa za češća igranja.
Prvi dojam je: interesantna. Baš gledam policu i ne znam s čime da je usporedim. Ima taj nekakav azijski štih tipa Hanamikoji, Herbalism... Baš kao da je od Emperor S4, malo komponenti ali puno igre unutra. Onaj twist na kraju da boduješ onu boju koja ti ostane u ruci je odličan. Taj dio mi malo vuče na Arboretum. Sve u svemu, preporučam ako volite takve male brze brain burnere. Produkcija je isto top notch. Ako će bit Olimposa, uzmem pa isprobate.