Uf kakva partija. Marge je brzo pobjegao sa kulturom, bio oko 100 bodova dok mi ostali na 30-ak. Ja uspijevam ugrabit skoro sve kolonije tako da populacije i žita imam u izobilju. Civilne akcije malo štekaju i proizvodnja kamena. Ubacujem ikonoklazam i čuvam napoleona za treće doba. Na početku trećeg doba dolazi event, dejo i deni ostaju bez leadera i imaju slabu produkciju gotovo svega. Merge je bio osakaćen eventima pošto je bio najslabiji sa vojskom gotovo cijelu partiju, muku muči sa prpizvodnjom, populacijom, srećom....
Ja pripremam pakleni napad na njega ali deni prihvati njegov pakt u kojem mu nitko ne moze objavit rat. Marge je u tom trenutku imao samo dvije crkve(koje sam srusio raidom) , slabu vojsku i zadovoljavajuću produkciju kulture od wondera. Ukrao mi cross i mojih 30-ak zita ostaje neiskorišteno. Izgubio sam svaku nadu da mogu dobit partiju pošto sam ubacio jedan jedini event. U zadnji čas napadam deju sa 50-ak razlike vojne moći i nekako uspijevam dobiti partiju. Čudo neviđeno da se marge iskobeljo iz takve situacije, ja bih vjerojatno odustao. Odkična partija, ali živce sam izgubio...

For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.