Kupovina igara preko interneta
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Re: Kupovina igara preko interneta
Jer netko zna gdje bih mogao najpovoljnije naručiti sleevove za karte? Gledao sam po ebayu malo, i ne čine mi se previše povoljnije od onih u CMu..
Ja sam ih naručivao odavdje.buraz je napisao/la:Jer netko zna gdje bih mogao najpovoljnije naručiti sleevove za karte? Gledao sam po ebayu malo, i ne čine mi se previše povoljnije od onih u CMu..
Iako jako dugo nisam gledao njihove cijene, moguće da više i nisu toliko povoljni.
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1189 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Nije pitanje isplativosti nego dostupnosti. Za neke igre mi nije problem čekati mjesecima da dođu u CM, za neke mi se ne da čekati.miljenko je napisao/la:Neznam kak ti se to isplati, to ti je 180kn, ak ti okinu carinu (moras racunati na tu opciju, sreca je ako ti prodje, ali u mojem iskustvu samo 60% paketa prodje), to ti je 218kn, sto ti je vise nego u CM.
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 979 puta
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Kuzim te... Neznam dali znas, ali mozes po novome u CM si naruciti igru koju zelis, da nemoras cekati mjesecima u nadi da ce doci. Kontaktiras ih, oni ti daju okvirnu cijenu i naruce ti je prilikom sljedece njihove narudjbe, to je mislim jednom mjesecno. Imaju masivan izbor igara.mado je napisao/la:Nije pitanje isplativosti nego dostupnosti. Za neke igre mi nije problem čekati mjesecima da dođu u CM, za neke mi se ne da čekati.miljenko je napisao/la:Neznam kak ti se to isplati, to ti je 180kn, ak ti okinu carinu (moras racunati na tu opciju, sreca je ako ti prodje, ali u mojem iskustvu samo 60% paketa prodje), to ti je 218kn, sto ti je vise nego u CM.
Ja sam nedano otkrio tu opciju, odmah sam si narucio 3 igre (morati cu opako stisnuti remen ovaj mjesec

- mado
- Reactions:
- Kontakt:
To se službeno naručuje ili? Na koji mail? Ili uživo u trgovini? Slao sam upite za igre. Rečeno mi je da će možda doći, ali zadnji put nisu došle. Bio sam ovaj tjedan tamo. Rekla cura da za 2-3 tjedna dobivaju nove igre.
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 979 puta
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Da, sluzbeno, nisam morao nikakvu vezu povlaciti
. Poslao sam mail na [email protected] i zamolio da mi posalju popis igara koje su dobavljive, nasao sto me zanima i poslao opet mail da dobijem okvirne cijene. Bio sam zadovoljan s cijenama, nakon cega sam ih zamolio da mi ih naruce kod sljedece narudjbe. Bas sam danas dobio opet mail da su igre narucene i da bi mogle biti vec do kraja mjeseca u ducanu
.
Vidio sam da si predlagao nabavu Dominion- Intrigue na forumu. Ja sam si upravo to narucio, mozda uzeli jos koji primjerak s mojim... vidjeti cemo kad dodju igre
. Cini mi se da te ekspanzije za dominion uvijek odmah planu, nije mi jasno zasto ih veci broj ne naruce.

Vidio sam da si predlagao nabavu Dominion- Intrigue na forumu. Ja sam si upravo to narucio, mozda uzeli jos koji primjerak s mojim... vidjeti cemo kad dodju igre

- mado
- Reactions:
- Kontakt:
MIslim da bi neke igre uvijek trebali naručivati tj. imati u prodaji. Mislim na hit igre koje će se uvijek prodavati kao Dominion, Race, Catan, Carcassonne, Alhambra... sa svim ekspanzijama. Ako se zaljubiš u jednu takvu igru ili sve njih, onda želiš svako malo obogaćivati igru s proširenjima.
Budem sad vidio koje će igre doći u slijedećoj pošiljci, pa ću naručiti one koje želim ako mi ne dođu.
Budem sad vidio koje će igre doći u slijedećoj pošiljci, pa ću naručiti one koje želim ako mi ne dođu.
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Fala.. povoljniji su nego ovi na ebayu, a i ovi kod nas istobaba je napisao/la:Ja sam ih naručivao odavdje.buraz je napisao/la:Jer netko zna gdje bih mogao najpovoljnije naručiti sleevove za karte? Gledao sam po ebayu malo, i ne čine mi se previše povoljnije od onih u CMu..
Iako jako dugo nisam gledao njihove cijene, moguće da više i nisu toliko povoljni.

Usput naručivao sad Jungle Speed + exp preko amazon.de i poštarina je samo 6€. Fakat ugodno iznenađenje.. 

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 8 puta
- Kontakt:
Pozdrav svima, dosad sam naručivao preko http://www.funagain.com, nekako mi je najljepša i najpreglednija stranica ali ne znam kako kotira s cijenama u odnosu na ostale. U ponudi obično imaju sve što me zanima što je plus jer volim naručit više stvari odjednom.
Isplati li mi se nastavit preko nje ili ima boljih opcija?
Isplati li mi se nastavit preko nje ili ima boljih opcija?