Ajd da se i ja javim jer mi se svojedobno jako motala ova ideja koju
@miki0102 spominje. Naravno kome bi se dalo i tko bi htio, no pressure. Samo da negdje isto otvorimo podforum da ne bi bilo da dvojica rade i ulože puno energije i truda u snimanje objašnjavanja identične igre

. Obeshrabrilo me da išta poduzmem sa svoje strane kada sam malo bolje razmislio koliko bi to vremenski uzimalo od drugih obaveza. Barem ako bi se htjelo kvalitetno napraviti kako su neki već i naveli. Dobar ton, dobro osvijetljene, rad na jasnom i razgovijetnom govoru, dobar plan i scenarij (da ne bi bilo situacija gdje se neko pravilo u određenim razmacima 5 puta ponovi, a na nešto zaboravi).
Druga stvar koja mi se već neko vrijeme mota po glavi, a neki od vas su mi se i javili s idejom zašto ne pokrenem tako nešto, vezano je za snimanje naših igraćih dogodovština i otvaranje kanala "Boardgame adventures of Mislav, Slavica and friends". Nešto u stilu kako je radio Wil Wheaton, ali bez poznatih osoba. Bilo bi definitivno lakše jer nebi bilo nikakvog scenarija prema kojem bi se morali ravnati, već bi sve bilo prirodno. Samo što za tako nešto bi ipak trebao neki kamerman sa strane koji bi snimao malo iz širokog kuta, pa malo izbliza da se vidi i što se događa na stolu, pa igrače i njihove izraze lica kada se dogode neke situacije

.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon