Koju ste igru nedavno kupili?
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?

Ovogodišnji ulov s Essena

Ma koga zavaravam, riječ je o trenutku slabosti

Zadnji put su bile nove igre, ovoga puta uglavnom ekspanzije. Fallout i Civilization su išli s Gameslorea preko Udruge.
The Coast je ekspanzija za A Touch of Evil i sasvim slučajno sam ju piknuo full povoljno na eBayu od nekog njemačkog online dućana. Prvo sam mislio da je riječ o prijevari jer je cijena bila i više nego povoljna za nešto što je out of print. S dostavom me izašlo cca 250kn. Za usporedbu većina drugih traži po 45-80$ + dostava od 40-65$ + eventualna carina ako je izvan EU. I dođe se do lipnja lijepih cifri. S time da tu govorim o rabljenim primjercima. Tako da kad mi je danas stiglo friško zapakirano u roku 6 dana od narudžbe, pa nije samo Elena bila ta koja je danas bila sretna ko malo dijete.
Kemet mi je prva narudžba s Ozonea, i opet bio je iznimno povoljnih 450kn s besplatnom dostavom. A riječ je o igretini s tonom minijatura i komponenti u kutiji veličine poput novog Eclipse 2end editiona. Jedino brate mili cijelo proces od plaćanja do konačne isporuke je potrajao 14 dana. Tako da brzina im uistinu nije vrlina, ali za tu cijenu se isplatilo.

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3854 puta
- Kontakt:

Ovogodišnji ulov na Essenu.
Igre koje sam dobio od izdavača za izradu službenog inserta:
- Crossing Oceans
- Starship Captains
- Deal with the Devil
- Woodcraft
Igre koje sam/smo dobili kao poklon:
- Dog Lover (Luka mijenjao za jedan naš dice tower

- BARPIG (dobio od naši prvih susjede, princeze iz Nizozemske, i oni su svi dobili Dice towere)
- Battle Fries (dobili smo dvije kopije od naših prijatelja iz Belgije sa pripadajućim umakom koji je odličnog okusa)
- Story Colors (dobio od susjeda Španjolaca, ali sam ja onda njima poklonio Dice towere)
- Baby Race (još jedna igra koju je Luka na samom kraju dobio od dizajnera iz atomo izdavača)
- Hippocrates sam dobio kao pickup sa KS-a, ali krivu verziju i još su mi dužni metalne novčiće
Ove godine nisam toliko puno igara kupio ali sam nabavio baš ono što sam htio i imao na wishlisti. Nisam se štedio za Brazil i Coffie Trades, te dvije vrijede kao dva puta sve ostalo što sam kupio

Ne pitajte zašto imam dva puta Factory Manager, ljudska glupost.

Uskoro će na prodaju jedna od njih.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 162 puta
- Kontakt:
To su novi boardovi za ark novu
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
- marge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 774 puta
- Kontakt:
eh, da bar imaš coffee traders 2x bi se uskoro vidli u 53nji
a za ark novu je to ona dodatna dvostrana ploča o kojoj smo već pričali tu na forumu:
Ark Nova: Zoo Map Pack 1 contains the two new zoo maps #9 (Geographical Zoo) and #10 (Rescue Station).
a za ark novu je to ona dodatna dvostrana ploča o kojoj smo već pričali tu na forumu:
Ark Nova: Zoo Map Pack 1 contains the two new zoo maps #9 (Geographical Zoo) and #10 (Rescue Station).
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 909 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
Over my death body!marge je napisao/la: 19 lis 2022, 08:49 eh, da bar imaš coffee traders 2x bi se uskoro vidli u 53nji
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3854 puta
- Kontakt:
I ovu sam uboo na aukcijama, jedna jedina kopija bila. Ovoj je kutija malo poderana, čovjek je rekao da je unutra sve ok. Nisam još stigao provjeriti. Malo sam se iznenadio da je kutija toliko velika, mislio sam da je to manja kutija, a kad ono ogromnjakmarge je napisao/la: 19 lis 2022, 08:49 eh, da bar imaš coffee traders 2x bi se uskoro vidli u 53nji

- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3633 puta
- pohvaljen: 2321 put
- Kontakt:
A tek glavna ploča... Ark Nova je beba za ovo.sadistiko je napisao/la: 19 lis 2022, 15:44 Malo sam se iznenadio da je kutija toliko velika, mislio sam da je to manja kutija, a kad ono ogromnjak![]()
Nadam se da imaš veliki stol.