FantaSTikon: Super H.I.K.
- Enkidu
- Reactions:
- Ima zahvala: 30 puta
- pohvaljen: 55 puta
- Kontakt:
Re: Događaj godine
Što ne i šire... Živilo bratstvo i jedinstvo !Valsim je napisao/la:Baš nam je drago da ste lijepo iznenađeni.
Mislim da nam je svima u cilju da se međusobno pomažemo i zajedničkim snagama radimo na širenju kulture igranja.
Nadamo se da će ovu inicijativu prepoznati i druge udruge kojima je odaslan poziv, te da će nam se i oni pridružit iduće godine. Jer ovdje se ne radi samo o povezivanju Zagreba-Splita, ili Splita-Zagreba. Ovdje se radi o povezivanju cijele Hrvatske po ovom pitanju.
Fotka koju sam snimio na ZFC-u - organizatori ZFC-a sa udrugom Valinor iz Beograda :

Primijetite kutiju sokića i čokoladica na kojoj piše "BRATSTVO I JEDINSTVO" koju su organizatori poklonili Valinorovcima... E tako se povezuje udruge i ljude !

- Ovi su korisnici zahvalili autoru Enkidu za post (ukupno 4):
- Valsim • Gordan • Shich • WinkDickerson
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2599 puta
- Kontakt:
Re: 2. FantaSTikon
A ništa otkaz na poslu i ideš s namaDarkseid je napisao/la:eh da je ovo u kolovozu...

Eh drugi put onda drukčije planirati godišnji.
@Enkidu:
Što se tiče regije imamo i to u planu u dogledno vrijeme

- Ovi su korisnici zahvalili autoru Valsim za post:
- WinkDickerson
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
Ma to mi je slija od prije valjda 5-6 godina. Nisan vise toliko mladolikstoka je napisao/la:Bar si dobro ispao...a ja mislija da je mac rezerviran samo za m.p. thompsona...
Uglavnom, svaka cast na povezivanju, sve ste nas ugodno iznenadili.

- Ovi su korisnici zahvalili autoru Gordan za post:
- WinkDickerson
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 288 puta
- pohvaljen: 113 puta
Studioworks je napisao/la:Jako lijep artwork.

Evo za Studioworksa, da se još malo divi propagandnom artworku Super H.I.K-a iz tableta mlade autorice koju u zadnje vrijeme možete zvati Dusk, a koju su vjerni čitatelji priča broja jedan već imali prilike upoznati:

view to enlarge
A evo i ekskluzivno samo za članove foruma, lurkere, članove foruma koji apstiniraju od fejsbuka i općenito ovaj naš mali kutak interneta, psihološki profili nekih od gornjih likova:

view to enlarge
Tijekom višegodišnje mukotrpne izrade ovih slika, postavilo se pitanje koje me do današnjeg dana progoni, a to je da li meeple udruge Igranje kojim slučajem ima ime?
Jeli kršten?
Jeli katolik?
- Ovi su korisnici zahvalili autoru WinkDickerson za post (ukupno 4):
- Shich • Gordan • Valsim • Jelena Pelena
- Valsim
- Reactions:
- Kontakt:
Super su slike
.
Što se tiče zaštitnog znaka Udruge Igranje - crveno bijelog meeplea, upravo mi prepričava svoje životne dogodovštine, te će kada bude gotovo u skorašnje vrijeme biti izdana biografija
.

Što se tiče zaštitnog znaka Udruge Igranje - crveno bijelog meeplea, upravo mi prepričava svoje životne dogodovštine, te će kada bude gotovo u skorašnje vrijeme biti izdana biografija

- Ovi su korisnici zahvalili autoru Valsim za post (ukupno 2):
- Gordan • WinkDickerson
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 288 puta
- pohvaljen: 113 puta
Valsim je napisao/la:Što se tiče zaštitnog znaka Udruge Igranje - crveno bijelog meeplea, upravo mi prepričava svoje životne dogodovštine, te će kada bude gotovo u skorašnje vrijeme biti izdana biografija.

Bespuća povijesne zbiljnosti jednog mipla
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
Re: FantaSTikon: Super H.I.K.
A evo i malo konkretnije najave.

Detalje možete vidjeti na novoj web stranici.
Raspored događanja slijedi uskoro.

Detalje možete vidjeti na novoj web stranici.
Raspored događanja slijedi uskoro.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Gordan za post (ukupno 2):
- WinkDickerson • Valsim
- Valsim
- Reactions:
- Kontakt:
Re: FantaSTikon: Super H.I.K.
Eto i to smo dočekali.
Sutra u 08:00 je na autobusnom kolodvoru na peronu 301 svečani ispračaj za Split
.
Vidimo se sutra na FantaSTikonu
.
Sutra u 08:00 je na autobusnom kolodvoru na peronu 301 svečani ispračaj za Split

Vidimo se sutra na FantaSTikonu