Moderatori/ce: cvjetaca,Lutherus,Grufnar
Super! Super!Lutherus je napisao/la:Boss do većeri stiže još jedan tekst
Pozdrav tebi!cvjetaca je napisao/la:javljam se na raportSozen me kontaktirao na forum.hr-u u vezi pisanja o Pathfinderu a s obzirom da sam fangirl istog, rekoh zasto ne
Da, slažem se. Iz tog razloga i tražimo nekoga tko bi se time "profesionalnije" bavio. Osobno se ne bavim RPG-om, tako da su mi te "zemlje" relativno strane. NO, kako se radi o igranju u društvu svakako bi ta tematika trebala u nekom obliku ozbiljnije zaživjeti na portalu (i forumu).cvjetaca je napisao/la:btw što se (a)d&d-ja tiče mislim da nema smisla pisati posebno o sustavima koji više nisu aktualni, odnosno podržani od strane industrije. Budući da već imate 4th edition D&D a sada i Pathfinder, bolje bi bilo da uključite neke druge sustave koji su također popularni i 'current'. Npr World of Darkness, GURPS, Chtuhlu, Star Wars d20, Cortex System (Firefly, Supernatural, Buffy..)
Znam da se je vjerojatno ekipa već složila oko Pathfindera na Forum.hr-u, no čini mi se da bi vam ovdje bilo primjerenije mjesto. Tim više što vjerujem da se cijela podsekcija na forumu može bolje prilagoditi potrebama RPG-a nego što to nudi globalni hrvatski forum.cvjetaca je napisao/la: što se moderature tiče, trenutno sam već mod na pdf-u Fantastika na forum.hr i već sam angažirana oko nekih drugih rpg projekata (uglavnom Pathfinder) tako da zahvaljujem ali trenutno ne mogu prihvatiti još i tu dužnost.