i The Settlers of Catan Pre-2007 Adapter Kit™?
Moderator/ica: wolfbloodgirl
Kako to? Više se ne proizvode ili?wolfbloodgirl je napisao/la:Postoji, ali ako, onda tek za mjesec dana kad će biti sljedeća narudžba
A Adapter kitovi su nam se svi rasprodali i, nažalost, nemamo više mogućnosti narudžbe toga :/
Možemo bacit oko ako će biti kod dobavljača pri sljedećoj narudžbifrle je napisao/la:Postoji li mogućnost da se preko vas naruči War of the Ring: Second edition?
Nope... imamo jedino one žetone koji mogu poslužiti kao counteri :/
Također ukoliko će biti kod dobavljačaMoschuS je napisao/la:Da li imate mozda nekakva prosirenja za Warhammer Invasion?
Prvenstveno me zanima Assault on Ulthuan pa me zanima dali se moze posebno naruciti i koja bi okvirno bila cijena.
btw mislim da bi bilo dobro da se otvori poseban topic za ove vanredne narudzbe jer vjerujem da ce biti dosta upita
Može, ali prijateljica onda treba donijeti kupon, a ti bi nam trebala reći kako se zove prijateljica.Dread24 je napisao/la:mene zanima još nešto![]()
ako npr. sa vama preko mejla dogovorim sve za kupnju igre (uz onaj popust-kupon), mogu li npr. poslat prijateljicu da ode do vašeg dućana i preuzme za mene igru?