Dopusti joj da ostane u memoriji pa će ti stizati.dendarii42 je napisao/la: 12 svi 2020, 17:59Da, ali pretpostavljam da ne dođe do tebe ako ugasiš igru.Bojan1983 je napisao/la: 12 svi 2020, 17:49 i na Androidu i na steamu postoji notification koji je po defaultu ukljucen
Through the Ages online liga (2.sezona u tijeku)
Re: Prva Through the Ages online liga
- dendarii42
- Reactions:
- Ima zahvala: 816 puta
- pohvaljen: 678 puta
- Kontakt:
Biti odgovoran i periodično provjeravati stanje. Gotcha!ABQ je napisao/la: 12 svi 2020, 18:04Dopusti joj da ostane u memoriji pa će ti stizati.dendarii42 je napisao/la: 12 svi 2020, 17:59Da, ali pretpostavljam da ne dođe do tebe ako ugasiš igru.Bojan1983 je napisao/la: 12 svi 2020, 17:49 i na Androidu i na steamu postoji notification koji je po defaultu ukljucen

- Ovi su korisnici zahvalili autoru dendarii42 za post:
- ABQ
- Bolindus
- Reactions:
- Ima zahvala: 88 puta
- pohvaljen: 422 puta
- Kontakt:
Moram primjetiti da sam u 2 igre s ABQ i portichom ( dakle da smo svi 3 u istoj igri ), cudan neki random 
edit 1: Dobro, sad su i partiej od 3 krenule wtf
edit 2 : dobro to ej ovaa druga liga, ok sad mogu officiali reci da je to too much haha

edit 2 : dobro to ej ovaa druga liga, ok sad mogu officiali reci da je to too much haha

- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
Ma da, ovo je dosta kaotično. Izgurat ću do kraja ali sam više za model gdje se dogovori partija pa ju u komadu odigraš do kraja. Nego jedno pitanje. Nisam nikad igrao na duge poteze pa me zanima što se događa nakon isteka 3h? Ispreke ako je već objašnjeno
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
- Deni
- Reactions:
- Ima zahvala: 690 puta
- pohvaljen: 1092 puta
- Kontakt:
ne mogu zamislit kako ce turnir izgledat ako jednu partiju budemo danima igrali. u prosjeku sat vremena traje jedna digitalna partija. pa valjda se troje ljudi moze skupit sat vremena
- Bolindus
- Reactions:
- Ima zahvala: 88 puta
- pohvaljen: 422 puta
- Kontakt:
Najbolje u chatu se dogovorit kad svi mogu i svi se sjate u to vrijeme i skuri se partija.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 1 put
- pohvaljen: 33 puta
Da, a ja sam 3 puta cetvrti igrac i jednom 3 u 4-p gameovima (urota AI). Dobar je random, jednostavno mi o randomu razmisljamo kao balanced odabiru a ne nasumicnom.Bolindus je napisao/la: 12 svi 2020, 19:33 Moram primjetiti da sam u 2 igre s ABQ i portichom ( dakle da smo svi 3 u istoj igri ), cudan neki random
edit 2 : dobro to ej ovaa druga liga, ok sad mogu officiali reci da je to too much haha![]()
Sto se tice trajanja partija, super blitz(najbrzi moguci timebank) u 3 igraca traje ispod 2h a 4 iznad, tako da fantazije o sat vremena partijama ne postoje. Ako jos netko pati od analize paralize, slobodno produlji za pola sata.
Bolindus prijedlog da se dogovorimo i pospojimp u neko vrijeme je jedino realno, jbga lige tta ovako funkcioniraju, izgleda overwhelming ali u praksi ako se spojis vise puta dnevno, imas par igara na potezu.
Za vrijeme i timebank, kad ti iscuri 3h, imas bank od 36h koji ti pocne curit po dobu. Znaci ako se spojis jednom dnevnom, ne mozes iscurit
- dendarii42
- Reactions:
- Ima zahvala: 816 puta
- pohvaljen: 678 puta
- Kontakt:
Tuljan odobravanja na ovo.Bolindus je napisao/la: 12 svi 2020, 20:40 Najbolje u chatu se dogovorit kad svi mogu i svi se sjate u to vrijeme i skuri se partija.
- Papaver
- Reactions:
- Ima zahvala: 948 puta
- pohvaljen: 665 puta
- Kontakt:
Hoćemo neku whatsapp grupu napraviti, ili čak njih više, za svaku partiju jednu?