[DISKUSIJA] Cijene igara u CM-u
Moderator/ica: wolfbloodgirl
- Broloski
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 197 puta
- Kontakt:
- Schism
- Reactions:
- Ima zahvala: 11 puta
- pohvaljen: 26 puta
- Kontakt:
Re: [DISKUSIJA] Cijene igara u CM-u
Terra Mystica nije out of print, od kud ti to? Stovise, nedavno je izaslo White Goblin izdanje (na Nizozemskom) i 2nd print od Feurerlanda (na Njemackom - vise nije dvojezicni). Nisam siguran da li je izaslo i Poljsko izdanje u medjuvremenu. Z-man verzija bi trebala izaci uskoro na Engleskom/Francuskom. Posto je igra poptuno language independent, bilo koje izdanje bilo bi prihvatljivo za zemlju u kojoj niti jedan od navedenih jezika nije sluzbeni.Broloski je napisao/la:Terra mystica je out of print a seasonsi su za veoma specifične gejmere
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 2 puta
Al je? Kad sam taj njihov famozni excel sheet otvarao svake prijestupne. (Ne bi se lista azurirala po mjesec dana)
Ko da ih nije brige...
Oce stizat Bora Bora, Mice & Mystics, Ticket to ride:Europe?
Pretpostavljam da su i oni out of print -_-
Ko da ih nije brige...
Meni je CM čist ok, zapravo jedino mjesto di mogu fizički primit kutiju u ruku prije nego se odlučim na kupnju.
S druge strane kod same kupnje pošto mi financije nisu presudan faktor rađe se odlučim kupiti kod njih nego potrošiti hrpu meni ionako oskudnog slobodnog vremena na traženja igre na netu, kupovine iste, kalkulacija oko dodatnih davanja, brige oko carine i još čekanja da sve to stigne... nije mi žao platiti malo više kad to sve netko drugi obavi za mene.
Al opet da sam student i da imam više vremena a manje novaca vjerojatno bih više dijelio vaše stajalište.
U svakom slučaju se slažem da im je predugo trebalo da dignu web i trenutno je još uvijek nepraktičan za pretraživanje, al pretpostavljam da rade na tome.
S druge strane kod same kupnje pošto mi financije nisu presudan faktor rađe se odlučim kupiti kod njih nego potrošiti hrpu meni ionako oskudnog slobodnog vremena na traženja igre na netu, kupovine iste, kalkulacija oko dodatnih davanja, brige oko carine i još čekanja da sve to stigne... nije mi žao platiti malo više kad to sve netko drugi obavi za mene.
Al opet da sam student i da imam više vremena a manje novaca vjerojatno bih više dijelio vaše stajalište.
U svakom slučaju se slažem da im je predugo trebalo da dignu web i trenutno je još uvijek nepraktičan za pretraživanje, al pretpostavljam da rade na tome.
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 979 puta
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Imaš opciju naručiti si igru s njihovom sljedećom pošiljkom... Jesi ih probao pitati da ti ih naruče??happy_street je napisao/la: Oce stizat Bora Bora, Mice & Mystics, Ticket to ride:Europe?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
- Broloski
- Reactions:
- Kontakt:
U vrijeme kada se radila narudžba je bila oop. Znaš da ne mogu uzeti neenglesku verzijuSchism je napisao/la:Terra Mystica nije out of print, od kud ti to? Stovise, nedavno je izaslo White Goblin izdanje (na Nizozemskom) i 2nd print od Feurerlanda (na Njemackom - vise nije dvojezicni). Nisam siguran da li je izaslo i Poljsko izdanje u medjuvremenu. Z-man verzija bi trebala izaci uskoro na Engleskom/Francuskom. Posto je igra poptuno language independent, bilo koje izdanje bilo bi prihvatljivo za zemlju u kojoj niti jedan od navedenih jezika nije sluzbeni.Broloski je napisao/la:Terra mystica je out of print a seasonsi su za veoma specifične gejmere
- Broloski
- Reactions:
- Kontakt:
Fala bogu, nisuhappy_street je napisao/la:Al je? Kad sam taj njihov famozni excel sheet otvarao svake prijestupne. (Ne bi se lista azurirala po mjesec dana)
Ko da ih nije brige...

- Broloski
- Reactions:
- Kontakt:
Da, za određene gejmere (kartaše). Igra je po meni i dalje hit, no nije nikada bila široko prihvaćena kao kakav TzolkinSmeghead je napisao/la:dobro Seasons je bio poprilični hit
- Killa
- Reactions:
- Ima zahvala: 703 puta
- pohvaljen: 321 put
I onda čekat mjesec, dva da možda stigne.miljenko je napisao/la: Imaš opciju naručiti si igru s njihovom sljedećom pošiljkom... Jesi ih probao pitati da ti ih naruče??
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Brže i jeftinije je naručiti izvanka.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Killa za post:
- happy_street