Stranica: 1/1.

Ron Swanson

Postano: 25 ruj 2015, 17:35
Postao/la Ron_Swanson
Pozdrav svima!

Moje ime je Bruno, imam 27 god. i dolazim iz Zgreba. Veliki sam boardgaming entuzijast koji pretjerano ne bira kad je rijec o najdrazem tipu igara, od jednostavnih card gameova i blesavih dexterity igara pa do epskih svemirskih saga i cthulhu style ameritrash igara koje traju u nedogled, jednostavno ih volim sve :D , ali kad bi vec morao birat rekao bih da ponajvise smatram eurogamerom.

I tako moja prica ide unazad par godina kada je sve pocelo sa carcassonneom (i njegovih 3242342 ekspanzija). Vrlo brzo su u tu pricu dosli i ticket to ride i munchkini, nebi li se sa stalnim rastom apetita preslo na vec nesto ozbiljniji pandemic i smallword. I tako, vrijeme je prolazilo, entuzijazam je rasto, i tako sam ja dosao od povremenog igraca boardgamova koji zna nabrojat igara kolko je i prstiju na rukama do manijaka koji ne prestaje citat apsolutno svaku novost na BGG-u, gledat svaki video koji objavi ekipa sa dice towera, i do duboko u noc rastavljat igre na proste faktore uz citanje pravila i gledanje detaljnih playthroughova od rahdo-a.

No naravno ni tu prici ne dolazi kraj, jer ja nebi bio ja kad me moj mozak nebi poceo davit sa idejama za vlastite igre. Zadnjih par mjeseci je proslo uz dosta rada, puno psovanja ali i veselja. Dosta ideja se je nakupilo, ali je eto jedna igra spremna za testiranje( za pocetak jedan jednsotavni card game) a ostale su (ja se nadam) na putu. Pa se eto nadam da ste spremni i voljni prihvatit jos jednog mladog i nadobudnog dizajnera :D Vidim da ih se je nakupilo par, od planetarno popularnog Kristiana Čurle , pa do ostalih prototipova koji se tu na forumu spominju.Ugl. veselim se svim buducim suradnjama i testiranjima razno raznih prototipa koje ce bit potrebno istestirat i zivim u nadi da cemo svi zajedno bit jednog dana ko cjela francuska dizajnerska ekipa :D

ps. Gradanska duznost oko uclanjivanja u udrugu je obavljena, i nadam se da cu vas sve upoznat kroz narednih par dana (tjedana) pocevsi mozda vec od sutra!

Re: Ron Swanson

Postano: 25 ruj 2015, 18:13
Postao/la sadistiko
:welcome: :welcome:

Re: Ron Swanson

Postano: 25 ruj 2015, 20:15
Postao/la Arty
Dobrodošao

Sent from my OnePlus One using Tapatalk

Re: Ron Swanson

Postano: 25 ruj 2015, 20:43
Postao/la grof
Vidim da se u Lijepoj Našoj širi i kultura stvaranja igara. :bravo

Re: Ron Swanson

Postano: 25 ruj 2015, 22:46
Postao/la Satarash
:welcome:

Re: Ron Swanson

Postano: 28 ruj 2015, 08:59
Postao/la Valsim
Dobro nam došao i lijepo nam ostao slika .

Svaka čast na entuzijazmu i ideji oko igre. Želim ti puno sreće u daljnjem razvoju igre :thumbs .
Nadam se da će biti prilike za neko skorašnje testiranje ;) .