Radi se o boardgameu iz Battletech franšize https://www.boardgamegeek.com/boardgame ... ssion-wars
Naime prije dvadeset i kusur godina sam nabavio navedenu igru, ali sam tek sad dobio inspiraciju da je malo prepravim-poboljšam
Igra je strateške razine za 2-5 igrača i prilično je dobro zamišljena, i ima potencijala za daljnji razvoj u smjeru primjerice Twilight Imperiuma, ali ne do tako epskih proporcija.
Igra je prilično stara (izdana je 1987) i komponente su vrlo loše izrađene. Naprimjer gameboard uopće nije zaslužio da se tako naziva budući je odštampan na papiru

Dobra strana su counteri koji predstavljaju postrojbe i leadere, kao i novčanice koje su po meni najbolja komponenta.
Ono što meni treba je pomoć u izradi sistema borbe, a koji je u navedenoj igri prilično loše izrađen (cjela igra je bazirana na rolanju 1D10). Naime sistem borbe bi trebalo nekako usložiti i ukomponirati nekoliko vrsta postrojbi (light, medium i heavy/assault battlemechove, konvencionalne postrojbe, zračnu podršku, te leadere). Za potrebe istog bi se koristile komponente iz RISK 2210 i Twilight Imperiuma
Molio bih ako netko ima iskustva sa boardgameovima iz Battletech franšize ili još bolje s ovim da mi udjeli koji koristan savjet ili barem neki link.
Unaprijed zahvaljujem!