Stranica: 1/1.

[ZAVRŠENO] Sid Meier's Civilization 2010

Postano: 07 pro 2017, 10:01
Postao/la sadistiko
slika

Ispred vas leži ogromna predivna zemlja, zrela za iskorištavanje. Vaši slabašni početci će utjecati na puteve koje morate proći. Vodite svoj narod dobro i oni će vas uzdignuti do nebeskih visina. Ako se civilizacija uspije othrvati vremenu, vaše ime će biti u svakom šaptu vaše ostavštine...

Iskujte carstvo koje će izdržati test vremena korištenjem inovativnih mehanika igre s višestrukim putevima do pobjede.

Hoćete li povesti najveću vojsku na svijetu i pokoriti svoje neprijatelje? Ili ćete vi biti prvi na putu ka zvijezdama i tako postati tehnološki najnaprednija civilizacija poznata čovjeku? Vama je na izbor.

Dizajnirao ju je Kevin Wilson, Civilization: The Board Game je inspirirana legendarnim serialom video igara koji je stvorio Sid Meier. Igračima je zadano vođenje cijele civilizacije kroz doba, uzimaju vlasništvo nad tehnologijom svog naroda, ekonomije, kulture i vojske, kao i sve ostale odluke koje idu s tim. Postoji četiri različita puta do pobjede, a svaki je protkan s nedostatcima.

U Civilization: The Board Game, 2-4 igrača preuzimaju uloge slavnih vođa koji su vodili povijesne civilizacije, svaka sa svojim vlastitim sposobnostima. Igraći će moći istraživati izmjenjivu ploču igre, graditi gradove i građevine, boriti se u bitkama, razvijati moćne tehnologije i privlačiti velikane napredovanjem svoje kulture. Bez obzira koji stil igranja imate, uvijek postoji civilizacija za vas!

Igrači kreću s jednim gradom, jednom figurom vojske i jednim izviđačem, a iz tog slabašnog podrijetla morate kroz vrijeme iskovati i postati najveća civilizacija na svijetu.

Strategijske i taktičke odluke uključene u Civilization: The Board Game omogućuju pobjedu za strateške igrače, kao i ratne igrače, ali i sposobnost pobijediti preko kulturnog i tehnološkog napretka za one koji se žele fokusirati samo na svoje carstvo.a.

Re: Sid Meier's Civilization 2010

Postano: 19 vel 2018, 12:42
Postao/la sadistiko
završen sirovi prijevod. Neću još raditi prijelom jer planiram sva tri pravila odjednom objaviti pa da mi bude sve usklađeno oko prijevoda pojedinih pojmova

Re: [ZAVRŠENO] Sid Meier's Civilization 2010

Postano: 26 ožu 2018, 12:15
Postao/la sadistiko
Pravila uploadana na gdrive, opis igre dodan u bazu

Re: [ZAVRŠENO] Sid Meier's Civilization 2010

Postano: 29 ožu 2018, 09:17
Postao/la sadistiko
@grof jesi zaspao?

Re: [ZAVRŠENO] Sid Meier's Civilization 2010

Postano: 29 ožu 2018, 09:37
Postao/la grof
Sve je gore već od jučer, prekjučer. ;) Samo šutim. sopak

Re: [ZAVRŠENO] Sid Meier's Civilization 2010

Postano: 29 ožu 2018, 12:30
Postao/la sadistiko
ma šta šutiš... :-D