Stranica: 1/2.

Board games, couples, and love :)

Postano: 15 vel 2019, 09:53
Postao/la CrazyBunnyGuy
https://www.baylor.edu/mediacommunicati ... ory=206875

Sažetak:

WACO, Texas (Feb. 12, 2019) — When couples play board games together or take a painting class with each other, their bodies release oxytocin — sometimes dubbed the “hugging hormone.” But men wielding paintbrushes released twice as much or more as the level of women painters and couples playing games, a Baylor University study has found.


Veoma zanimljiva studija :) Sudeći po ovome, netko bi trebao napraviti board game koji uključuje i slikanje (ne mislim na Pictionary) i natalitet bi vjerojatno poskočio jer, znate, one thing led to another...

Znam da među forumašima ima dosta bračnih i inih parova, kakva su vaša iskustva? :) Volite se više nakon dobre partije nečega ili ste se spremni poklati? sbatine

Re: Board games, couples, and love :)

Postano: 15 vel 2019, 10:10
Postao/la grof
CrazyBunnyGuy je napisao/la: 15 vel 2019, 09:53 Znam da među forumašima ima dosta bračnih i inih parova, kakva su vaša iskustva? :) Volite se više nakon dobre partije nečega ili ste se spremni poklati? sbatine
Hahaha, kako kada. No, u velikoj većini slučajeva ostaje dobar osjećaj poslije odigrane igre.

Re: Board games, couples, and love :)

Postano: 15 vel 2019, 10:38
Postao/la Vukozec
Znam samo da je mnogim bg geekovima ovo palo kao mana sa neba za potrebe nagovaranja bolje polovice. BG mafija naručila članak :)

Re: Board games, couples, and love :)

Postano: 15 vel 2019, 11:17
Postao/la Vatanen
Boardgaming, osim Twilight Strugglea i High Frontiera, je dobar za sve aspekte veze osim za onaj dio veze. Boardgaming je ubojica strasti jer pali racionalne aspekte a ne one druge i potiče natjecanje... pokazala je reprezentativna studija s University of Borongaj.

Možda bi coopi bolje funkcionirali. U svakom slučaju Netflix je praktičniji za oksitocin.

Re: Board games, couples, and love :)

Postano: 15 vel 2019, 11:28
Postao/la CrazyBunnyGuy
Samo se nadam da neće pokazati dotični članak boljim polovicama jer će biti "joj, pa kaj ne bi radije na slikanje išliiiii?" :)

Doduše, zaključio se da se puno više kačimo Mario i ja kada igramo kooperativne igre nego kompetitivne, jer ono, "ja bih tamo... ajde radije tu, vidi... pusti me da sam igram, ako želim ubit lika, ubit ću lika... ali... Azathoth! Neka ga, meni se bori s ovim čudovištem... Ali... PUSTI ME"

And the world is devoured.

Re: Board games, couples, and love :)

Postano: 15 vel 2019, 11:47
Postao/la dendarii42
Azathoth, the complicator of relationships!

Re: Board games, couples, and love :)

Postano: 15 vel 2019, 13:55
Postao/la kockica
Hm, bilo je svega, od durenja (i otvorene svađe pred starcima) do maženja. Bez obzira jesu li kooperativne ili kompetitivne.

Re: Board games, couples, and love :)

Postano: 15 vel 2019, 14:34
Postao/la Nuuq
Gledaj, tačno je. Kada sam kupio prvu igru živio sam sam. Pet godina kasnije, dvoje djece.
Sad jel samo do igara, ne znam. Ne slikam, tako da moraju biti igre. 🤔

Re: Board games, couples, and love :)

Postano: 15 vel 2019, 19:09
Postao/la ireth
hahahhahaa, ok neznam da li je do toga, ali također, muž me uvukao u bg i gle čuda, imamo jednog malca za kojeg se nismo bas jako trudili, doduše, iz prvog pokušaja je stigao.. hrmm, imam dosta frendova koji se muče sa začećima, možda da ih namamimo hm hmmm.. 😉🧐

Re: Board games, couples, and love :)

Postano: 15 vel 2019, 19:27
Postao/la stoka
meni se nikad nije posrećilo kad bi igrao s curom...pa čak ni kad bi samo pričao o hobiju...zadnje dvije godine potpuno izbjegavam tu temu.