Android
Android
Android[ctable: picture=https://lh3.googleusercontent.com/-8dBC ... ndroid.jpg, link=http://igranje.org/Igre/android]OPIS IGRE
Kompleksna detektivska igra sa Blade Runner SF ikonografijom. Odlikuju je velika ploča za igranje sa mnoštvom lokacija, te veliki broj raznovrsnih kartica i pribora za igru.
[/ctable]
Kompleksna detektivska igra sa Blade Runner SF ikonografijom. Odlikuju je velika ploča za igranje sa mnoštvom lokacija, te veliki broj raznovrsnih kartica i pribora za igru.
[/ctable]
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Re: Prijedlozi nabavke
Zašto?!Dibbler je napisao/la:Konkretno mislim da više ne tiskaju Android. Šteta, ali tako je, kako je...

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 25 puta
- Kontakt:
Re: Prijedlozi nabavke
Zato sto je igra vrlo ne tipichna, s lose napisanim i kompliciranim pravilima te menikama koje, budimo iskreni, jedva funkcioniraju kao kompletna, jedinstvena, igra.
Sad zamisli prosjechnog amera, uvalish mu takvu igru + duzhina same partije. Stvarno chudno sto se ne prodaje :)
Da se razumijemo meni je Android ok, ali jako tesko je nac vremena i zainteresiranih ljudi za odigrat ga.
Sad zamisli prosjechnog amera, uvalish mu takvu igru + duzhina same partije. Stvarno chudno sto se ne prodaje :)
Da se razumijemo meni je Android ok, ali jako tesko je nac vremena i zainteresiranih ljudi za odigrat ga.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Re: Android
Podijelih ovaj post da ne spamamo CM podforum.
Ja dobih androida za probno igranje i čitajući upute vidim da je igra dosta kompleksna, ali sa vrlo interesantnim konceptom i mehanikom.
Iskreno, jedva čekam da nađem vremena i proba to igrati. Jest, traje podosta, ali valjda bumo....
Ja dobih androida za probno igranje i čitajući upute vidim da je igra dosta kompleksna, ali sa vrlo interesantnim konceptom i mehanikom.
Iskreno, jedva čekam da nađem vremena i proba to igrati. Jest, traje podosta, ali valjda bumo....
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
- Kontakt:
Ja sam ga svojedobno planirao kupiti dok su trajale rasprodaje u LoM-u. A onda me netko preduhitrio (možda grof
). U svakom slučaju, privukli su me sama ideja i tematika - tj, igra uloga napravljena kao igra na ploči u Blade Runner inspiriranom settingu.
Tako da sam dosta lurkao po Android podforumu na bgg-u. Na taj način sam i prije jedno tri mjeseca već naišao na naznake da proizvodnja igre obustavlja (korisnici su naveli da ju je trenutno (općenito?) nemoguće nabavit od izdavača te da drugi internetski dobavljači prodaju primjerke igre u bescjenje).
Probat ću linkat diskusiju ako je nađem...
U svakom slučaju, grofe, ako budem dolijepio do zg-a na više dana, računaj da bih rado probao odigrat partiju ako ti fali igrača

Tako da sam dosta lurkao po Android podforumu na bgg-u. Na taj način sam i prije jedno tri mjeseca već naišao na naznake da proizvodnja igre obustavlja (korisnici su naveli da ju je trenutno (općenito?) nemoguće nabavit od izdavača te da drugi internetski dobavljači prodaju primjerke igre u bescjenje).
Probat ću linkat diskusiju ako je nađem...
U svakom slučaju, grofe, ako budem dolijepio do zg-a na više dana, računaj da bih rado probao odigrat partiju ako ti fali igrača

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Nisam.Dibbler je napisao/la:Ja sam ga svojedobno planirao kupiti dok su trajale rasprodaje u LoM-u. A onda me netko preduhitrio (možda grof). U svakom slučaju, privukli su me sama ideja i tematika - tj, igra uloga napravljena kao igra na ploči u Blade Runner inspiriranom settingu.

Dobio sam je na posudbu za potrebe portala, no pitanje je kada ću je stići proučiti i igrati. Za sada mi stoji u ormaru i čeka malo lošije dane kako bih je počeo proučavati. Naravno, ako bude mogla tako dugo biti kod mene.
Inače je i mene privukla i tematika i Blade Runner inspiracija (vjerojatno se Vangelis jako lijepo sluša za vrijeme igranja kao background

BTW, ako ste ga igrali, možete ga i ocijeniti na portalu, pa nek se glasovi lagano skupljaju...