Evo reko sam bio Grofu da cu pokazati cime sam se zabavljo zadnje vrjeme pa eto:
Dugo vec sam htio Dune - Board game ali kako je igra "out of print" vec valjda 25 godina poceo sam razmisljati kako da ju napravim. Postoji nekoliko verzija redizajna koju su ljudi napravili i nakon malo usporedjivanja odlucio sam se za verziju koju je napravio gospodin Scott Evert (nije mi bila najljepsa istina ali sadrzi obje ekspanzije). Razmisljo sam dosta dugo o tome ali prije jedno mjesec dana sam bas reko to je to idem se primit posla. I tako nakon duzeg testiranja, usporedjivanja materjala, ljepljenja i tome slicnih stvari evo konacan rezultat:

Ok nije jos 100%, plocu su mi rekli u tiskari na ce mi napraviti pravu, ova je samo privremena. Spice tokene, nesto kao novci u igri, su trebali biti stakleni tokeni al na kraju sam se predomislio tako da cu i njih od kartona napraviti a do tada budem koristio one za victory pointe iz Small Worlda. I na kraju cu morati jos neku kutiju srediti.
Napravio bi ja to vec sad istina sam moram te troskove rasporediti da zena ne posjedi bas skroz odma tako da kroz jedno 3 tjedna ce sve biti gotovo