Kupovina igara preko interneta
- Broloski
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 197 puta
- Kontakt:
Re: Kupovina igara preko interneta
Summary bi bio nešto u ovom stilu: što se poreza tiče više manje smo na istom osim što smo sigurni da nam neće lupiti carinu na robu na koju je već plaćen porez.
Ono što se meni čini ključnije je da ulazimo u shipping kategoriju EU->cijene shippinga padaju i mnogi shopovi žele shippati (primjer amazona).
Kako bilo da bilo, čini se perpektivnije u svakom slučaju
Ono što se meni čini ključnije je da ulazimo u shipping kategoriju EU->cijene shippinga padaju i mnogi shopovi žele shippati (primjer amazona).
Kako bilo da bilo, čini se perpektivnije u svakom slučaju

- Killa
- Reactions:
- Ima zahvala: 703 puta
- pohvaljen: 321 put
Ne piše se dobro Carti Magici ako nastave sa ovim cijenama (a možda i njima padnu dadžbine?!).
Nama u Srbiji uveli pdv na svu robu iz inostranstva.Taman nam dadose PP i posle par dana nam zavuku..da ne kazem sta.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 49 puta
- pohvaljen: 15 puta
Da li je moguće primiti novce na paypal kod nas? Negdje sam pročitao da ovisi o tome u kojoj banci imate račun.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Moguće je. Ja primam preko ZABA-ine Visa devizne kartice. Mora biti Visa i ako se kartica nije digitalno koristila ranije potrebno ju je provući kroz neki bankomat i npr. očitati stanje s nje. Nakon toga će je htjeti prihvatiti i Pay PalMcGregor je napisao/la:Da li je moguće primiti novce na paypal kod nas? Negdje sam pročitao da ovisi o tome u kojoj banci imate račun.

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Čuo sam da se od 1.7. mijenja carinjenje na pakete. Navodno se limit diže sa 160kn na 150 € (~1100kn). Al nigdje ne mogu zguglati nešt služeno. Jel zna netko više o ovome? Hoće li se i dalje plaćati PDV na pakete? Vrijede li ove promjene samo na EU? Hoće li isto vrijedili naručiš li s Bookdepository.co.UK ili .com?
- Krscho
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 15 puta
- Kontakt:
mado je napisao/la:Čuo sam da se od 1.7. mijenja carinjenje na pakete. Navodno se limit diže sa 160kn na 150 € (~1100kn). Al nigdje ne mogu zguglati nešt služeno. Jel zna netko više o ovome? Hoće li se i dalje plaćati PDV na pakete? Vrijede li ove promjene samo na EU? Hoće li isto vrijedili naručiš li s Bookdepository.co.UK ili .com?
Promjena vrijedi samo na pakete koji ti dolaze iz država članica EU
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
http://www.carina.hr/e_carina/HelpFaq.aspx
Iako ni našim državnim stranicama ne vjerujem pola posto... ovdi + par linkova tamo bi trebalo biti približno točno...
prvenstveno ovo pod Poštanskim prometom , zadnje pitanje
Što se tiče BookDepo, tu bi cijene trebale poskupiti i to neovisno s koje (.com ili .co.uk) se naručuje, ali nadam se da griješim
[EDIT] skuzio da nemogu linkat direktno na pitanje
Iako ni našim državnim stranicama ne vjerujem pola posto... ovdi + par linkova tamo bi trebalo biti približno točno...
prvenstveno ovo pod Poštanskim prometom , zadnje pitanje
Što se tiče BookDepo, tu bi cijene trebale poskupiti i to neovisno s koje (.com ili .co.uk) se naručuje, ali nadam se da griješim
[EDIT] skuzio da nemogu linkat direktno na pitanje