Dio foruma za strance
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Dio foruma za strance
Eto, kako se i stranci s nama znaju s vremena na vrijeme igrati, na jedan prijedlog složih na dnu tri podforuma za englesko govorno područje.
Razmišljah da li da stavim i ostale jezike, no nekako mi se čini da bi engleski bio dovoljan kao karika za sudjelovanje u raspravama koje uglavnom svi razumijemo, a odnose se na komunikaciju sa strancima.
Shodno ovome izmijenjen je i CAPTCHA modul za registraciju koji je do sada zahtijevao poznavanje hrvatskog jezika. Novi CAPTCHA koristi slikovnu identifikaciju.
Mišljenja, prijedlozi?
Razmišljah da li da stavim i ostale jezike, no nekako mi se čini da bi engleski bio dovoljan kao karika za sudjelovanje u raspravama koje uglavnom svi razumijemo, a odnose se na komunikaciju sa strancima.
Shodno ovome izmijenjen je i CAPTCHA modul za registraciju koji je do sada zahtijevao poznavanje hrvatskog jezika. Novi CAPTCHA koristi slikovnu identifikaciju.
Mišljenja, prijedlozi?
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Zoki
- Reactions:
- Ima zahvala: 28 puta
- pohvaljen: 53 puta
- Kontakt:
Re: Dio foruma za strance
korisno u svakom slučaju, možda da se ubaci neka dobrodošlica na engleskom, te upute kako doći do prostora u bogovićevoj i savskoj (koje tram. linije voze)
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Slobodno tamo otvori topic i napiši takvo što. Ja lako prebacim u "Važno"Zoki je napisao/la:korisno u svakom slučaju, možda da se ubaci neka dobrodošlica na engleskom, te upute kako doći do prostora u bogovićevoj i savskoj (koje tram. linije voze)

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Umjesto na forum, tekst o igraonicama složiti ću kao stranicu na naslovnici (uz HR opise, s time da ću ove Zokijeve prebaciti na HR jer su super!) Uz dodatak popisa igara u igraonici, naravno.
Na forumu ćemo samo linkati na stranicu.
Možda bi link na igraonice trebalo staviti i kao neku sličicu na stranie, d bude malo naglašenije...
Na forumu ćemo samo linkati na stranicu.
Možda bi link na igraonice trebalo staviti i kao neku sličicu na stranie, d bude malo naglašenije...
- Zoki
- Reactions:
- Kontakt:
Ambiciozniji projekt bi bilo kompletno prevesti web na engleski pa imati dvojezičnu stranicu s mogućnošću biranja engleskog i hrvatskog jezika.

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Da, ali što bi se zapravo prevodilo? Opisi igara sigurno ne, jer isti postoje na BGG-u.
Ono što vidim potrebnim za prevesti su podaci o igraonicama i o nama. Ovo drugo je zapravo nemoguće prevesti (Google translate bi nam napravio samo sramotu, a ne korist). A zbog dvije stranice mi je nekako glupo naglašavati i englesku zastavicu...
Ono što vidim potrebnim za prevesti su podaci o igraonicama i o nama. Ovo drugo je zapravo nemoguće prevesti (Google translate bi nam napravio samo sramotu, a ne korist). A zbog dvije stranice mi je nekako glupo naglašavati i englesku zastavicu...
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Eto ga, ovako sam ja to zamislio (isto tako trebam srediti i HR stranicu)
http://igranje.hr/playroom-prostor
http://igranje.hr/playroom-prostor
- Zoki
- Reactions:
- Kontakt:
Uf, trebali smo prvo staviti na forum da netko ispravi tekst ako ima grešaka 

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Može i sada ispravljati, jer nema baš toliko stranaca koji sada ovo čitaju, pa ne može ni biti neka super luda sramotaZoki je napisao/la:Uf, trebali smo prvo staviti na forum da netko ispravi tekst ako ima grešaka