Ma vidio si da se i ona voli igrati, kad smo bili na Velesajmu, bude ona meni oprostila

Prijedlog rješenja: Zamotaj joj Settlerse za poklon ispod bora!sadistiko je napisao/la:Nisam to htio spominjati, da ne ispadnem totalni papučar, a onda me ti podsjetiš na to
Ma vidio si da se i ona voli igrati, kad smo bili na Velesajmu, bude ona meni oprostila
Pa zapravo sasvim dobra ideja, indijske oraščiće sam već kupio, taman idu uz toDread24 je napisao/la:Prijedlog rješenja: Zamotaj joj Settlerse za poklon ispod bora!sadistiko je napisao/la:Nisam to htio spominjati, da ne ispadnem totalni papučar, a onda me ti podsjetiš na to
Ma vidio si da se i ona voli igrati, kad smo bili na Velesajmu, bude ona meni oprostila![]()
Imao sam nedavno slično iskušenje i nisam uspio odoliti. Pošto ga nije bilo na Funagainu (niti će ga biti tako skoro), naručio sam For Sale s eBaya, od nekog europskog game shopa. Cijena je bila 28 dolara što je dosta, ali barem znam da se neću zajebavat s carinom pošto je unutar EU. Isti game shop sad prodaje For Sale za 32 dolara, očito je igra tražena.buraz je napisao/la:Carina može ić na sve iznad 150 kn
U iskušenju sam naručiti For Šale..
(Ovo sam napisao na svom smartfonu vozeći auto. ne pokušavajte to kod kuće!)
Ako pređeš 75 funti, besplatna je dostava.mado je napisao/la:Waylandgames ima akciju, 5% popusta na cijelu narudžbu. Potrebno je upisati kod: CHRISTMASCRACKER na kraju narudžbe. Akcija vrijedi do 1.1.14.
http://www.waylandgames.co.uk/
Izgleda da su skužili da smo u EU, pa su i pojeftinili shipping. Na narudžbu 2 igre ukupne cijene od 55 GBP, dostava je avionom 5.85 GBP kaj je dosta povoljno.