aGoT Igrači - tko, gdje, kako dugo...
Moderator/ica: Nevermore
- frle
- Reactions:
- Ima zahvala: 29 puta
- pohvaljen: 262 puta
- Kontakt:
Re: aGoT Igrači - tko, gdje, kako dugo...
ja igram povremeno sa dva frenda, imamo jedan core set i 2 deluxe ekspanzije(Greyjoy i Martell). Nemamo pretjerano kompetativne deckove, ali znamo igrati tako da ako se skupi ljudi mogao bi ih nagovoriti da se pridruže.
zagreb je tako? pa bilo bi dobro jedan dan probat okupit ljude na jednom mjestu, nije nama problem doci do zg-a, al nam je problem doc i da nakraju nema nikoga xD ako bi nas se moglo skupiti recimo bar 8, to bi vec bilo ok, sve preko toga je odlicno 
evo mi trenutno imamo 3x core set, sve deluxe ekspanzije (3 stigle bas jucer i lannisteri su jos na putu iz londona, tjedan dana i tu su xD)

evo mi trenutno imamo 3x core set, sve deluxe ekspanzije (3 stigle bas jucer i lannisteri su jos na putu iz londona, tjedan dana i tu su xD)
- frle
- Reactions:
- Ima zahvala: 29 puta
- pohvaljen: 262 puta
- Kontakt:
Ajmo vidjeti hoće li se još tko javiti pa onda isplaniramo nešto, sigurno će nam i udruga pomoći onda u nekakvoj organizaciji 

ajde super, ako znas jos sta ljudi slobodno nek se jave... ti si gore blizi pa ti je lakse xD ja jos nisam posjetio igraonicu u zg-u, a neide mi se samo u razgledavanje:)
buraz i ja smo nedavno počeli igrat, i voljni smo (u svakom slučaju ja sam voljan) doletit do frankopanske il negdje na koju partiju
početnici smo

pozdrav ekipa,
nitko nije nista postao vec vise od godinu dana pa da prekinem sutnju xD
ako ima ljudi koji su jos aktivni u agot lcgu (ili bi to htjeli postati) i pregledavaju ovaj forum naravno, nek se jave
uspjeli smo sloziti nekakvu scenu u hrvatskoj (cca 12 igraca iz rijeke karlovca i zagreba), pokusavamo skupiti sve igrace s ovih prostora sto kako mi se cini i nije lagana misija
do sad smo odigrali 3 turnira, stupili u kontakte s nekim grupama van hrv
istina je da poslije ljeta dolazi second edition i upravo zato zelimo sad ljude privuc tako da nakon izlaska 2nd editiona svi krenemo otpocetka sa svjezim cardpoolom
ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte( post na forum, privatnom porukom, facebook grupa https://www.facebook.com/groups/392007707493802/ )
nitko nije nista postao vec vise od godinu dana pa da prekinem sutnju xD
ako ima ljudi koji su jos aktivni u agot lcgu (ili bi to htjeli postati) i pregledavaju ovaj forum naravno, nek se jave
uspjeli smo sloziti nekakvu scenu u hrvatskoj (cca 12 igraca iz rijeke karlovca i zagreba), pokusavamo skupiti sve igrace s ovih prostora sto kako mi se cini i nije lagana misija
do sad smo odigrali 3 turnira, stupili u kontakte s nekim grupama van hrv
istina je da poslije ljeta dolazi second edition i upravo zato zelimo sad ljude privuc tako da nakon izlaska 2nd editiona svi krenemo otpocetka sa svjezim cardpoolom

ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte( post na forum, privatnom porukom, facebook grupa https://www.facebook.com/groups/392007707493802/ )
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 1 put
- pohvaljen: 0
jel ima nekog iz Varaždinsko-Čakovečkog područja da igra? Ja sam počel igrat još kad je igra bila CCG, al nikad to nije baš bilo popularno tu u mojim krajevima, pa smo uvijek igrali nas dvoje,troje.