[DISKUSIJA] Cijene igara u CM-u
Moderator/ica: wolfbloodgirl
- Igor
- Reactions:
- Ima zahvala: 196 puta
- pohvaljen: 402 puta
- Kontakt:
Re: [DISKUSIJA] Cijene igara u CM-u
Zanima me da li mogu i koliki popust ostvariti na kupnju "Dominion Cornucopia","Pathfinder begginers box" i "Brass"?U gotovini,sve tri igre odmah kupujem.Hvala na odgovoru.
17.47 C. KAMIKAZES ATTACK ALONE....
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Predlažem ti da ovo pitaš direktno preko njihove kontakt formeIgor je napisao/la:Zanima me da li mogu i koliki popust ostvariti na kupnju "Dominion Cornucopia","Pathfinder begginers box" i "Brass"?U gotovini,sve tri igre odmah kupujem.Hvala na odgovoru.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 979 puta
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Ove igre su im na akciji:
- http://www.cartamagica.hr/Popis_artikal ... kciji.xlsx
Brass ti je sniženi
Dominion, ako mogu savjetovati, ionako ti je cornucopio među loše rangiranim expanzijama, rađe si uzmi seaside koji je trenutno na popustu
Pathfinder koji tražiš mislim da nije snižen...
Nisam siguran da CM pristaje na cjenjkanje - tipa, kupio bi 3 dajte mi popust - ali možeš probati na liknu koji ti je grof ostavio...
- http://www.cartamagica.hr/Popis_artikal ... kciji.xlsx
Brass ti je sniženi
Dominion, ako mogu savjetovati, ionako ti je cornucopio među loše rangiranim expanzijama, rađe si uzmi seaside koji je trenutno na popustu

Pathfinder koji tražiš mislim da nije snižen...
Nisam siguran da CM pristaje na cjenjkanje - tipa, kupio bi 3 dajte mi popust - ali možeš probati na liknu koji ti je grof ostavio...
- Igor
- Reactions:
- Kontakt:
Seaside imam i Intrigue,zanima me "Cornucopia" ali svakako me zanima ukupni popust,javio sam im se putem maila kako je napomenuo grof.Trgovac koji se ne cjenka?Bolesno.
Zadnja izmjena: Igor, dana/u 13 vel 2014, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
Ja znam da postoji popust ako kupiš robu iznad 1000kn, dobiš 10%.
Ali ako se uhvatiš prevođenja onda ćeš dobiti veći popust, zavisi koliko veliki prijevod radiš. Mislim da je max 30%.
Ako se nešto u međuvremenu nije promjenilo. To će bolje znati grof
Ali ako se uhvatiš prevođenja onda ćeš dobiti veći popust, zavisi koliko veliki prijevod radiš. Mislim da je max 30%.
- miljenko
- Reactions:
- Kontakt:
Javiti će ti se netko od zaposlenika u trgovini ko će ti izlistati cifre koje su mu u kompjuteru...Igor je napisao/la:Trgovac koji se ne cjenka?Bolesno.
Imalo pametni trgovac nikada nebi pristao na cijenkanje jer će mu to u dugom roku jako štetiti... Ako tebi prođe - svi će tražiti popuste i ubrzo će morati dignuti cijene samo da bi se onda moga cijenkati na profitabilnu razinu... Isto kao što i česte akcije i sniženja imaju kontra efekt, jer će kupci prestati kupovati i čekati će sniženje...
- Igor
- Reactions:
- Kontakt:
Razumijem,meni je 37 god. ja i supruga oduševljeni smo modernim društvenim igrama a i naši poznanici.Radimo pa samim time nemamo vremena za prevođenjea i kada imamo sebično igramo igresadistiko je napisao/la:Ja znam da postoji popust ako kupiš robu iznad 1000kn, dobiš 10%.

- Igor
- Reactions:
- Kontakt:
Ovo su naslovi koji bih kupio odjednom i platio gotovinom."Robinson crusoe adventure of the cursed island (želja supruge),Terra Mystica,Dominion Dark Ages i Cornucopia,Pathfinder,Brass,Tigris and Euphrates i Civilization".Malo špekuliram ali ne vjerujem da se jedan trgovac ne bi cjenkao,umjesto toga davao samo 10% popusta?miljenko je napisao/la:Javiti će ti se netko od zaposlenika u trgovini ko će ti izlistati cifre koje su mu u kompjuteru...Igor je napisao/la:Trgovac koji se ne cjenka?Bolesno.
Imalo pametni trgovac nikada nebi pristao na cijenkanje jer će mu to u dugom roku jako štetiti... Ako tebi prođe - svi će tražiti popuste i ubrzo će morati dignuti cijene samo da bi se onda moga cijenkati na profitabilnu razinu... Isto kao što i česte akcije i sniženja imaju kontra efekt, jer će kupci prestati kupovati i čekati će sniženje...
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
10% popusta imaš ako se učlaniš u našu udrugu Igranje (100kn godišnja članarina), i 10% popusta imaš kad su dani društvenih igara (najbliži je 1.3.). Nije puno, ali je popust za one koji imaju malo vremena. 
Osim toga ni kuponi sa većim popustom ne vrijede na kupnju veću od 1000 kn.

Osim toga ni kuponi sa većim popustom ne vrijede na kupnju veću od 1000 kn.
- miljenko
- Reactions:
- Kontakt:
Wau, lijepi izbor igara!!
Neznam - možda i dobiješ popust, ko zna....
Javi kako prošlo...
Neznam - možda i dobiješ popust, ko zna....
Javi kako prošlo...