Kupovina igara preko interneta

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
miljenko
Reactions:
Ima zahvala: 979 puta
 pohvaljen: 336 puta
Kontakt:

Re: Kupovina igara preko interneta

Post Postao/la miljenko »

buraz je napisao/la:
baba je napisao/la:
buraz je napisao/la:Jer netko zna gdje bih mogao najpovoljnije naručiti sleevove za karte? Gledao sam po ebayu malo, i ne čine mi se previše povoljnije od onih u CMu..
Ja sam ih naručivao odavdje.

Iako jako dugo nisam gledao njihove cijene, moguće da više i nisu toliko povoljni.
Fala.. povoljniji su nego ovi na ebayu, a i ovi kod nas isto :)
Ako mislis na FFG-ove protektore, oni su dosta skuplji jer su dosta kvalitetniji 100 mikrona su, dok su ovi od mayday games-a 40 mikrona obicni, a premium 80 mikrona. Takodjer FFGovi su u paketima od 50, a mayday su u paketima od 100 obicni, 50 premium.

Ako se odlucis za mayday protektore, mislm da ti je najjeftinije od njih direktno naruciti, kruze ti netom kuponi koje mozes iskoristiti za do 50% popusta. Probaj Reiner Knizia, Repos, Dominion, Essen... tih se kupona sjecam, ako malo proguglas naci ces sigurno jos neke.

FFGovi koji se mogu kupiti u CM i nisu tako skupi, mislim da nemozes proci mnogo jeftinije od toga... skupi su znam, ali i vrijede.
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

Miki je napisao/la:Pozdrav svima, dosad sam naručivao preko http://www.funagain.com, nekako mi je najljepša i najpreglednija stranica ali ne znam kako kotira s cijenama u odnosu na ostale. U ponudi obično imaju sve što me zanima što je plus jer volim naručit više stvari odjednom.
Isplati li mi se nastavit preko nje ili ima boljih opcija?
Kaj ti se isplati plačat poštarinu iz jamerike? Oprobao sam odabrat neke dve igre za 50 dolara i na to mi zaračuna još 65 dolara poštarine :?
miljenko je napisao/la:
Ako mislis na FFG-ove protektore, oni su dosta skuplji jer su dosta kvalitetniji 100 mikrona su, dok su ovi od mayday games-a 40 mikrona obicni, a premium 80 mikrona. Takodjer FFGovi su u paketima od 50, a mayday su u paketima od 100 obicni, 50 premium.

Ako se odlucis za mayday protektore, mislm da ti je najjeftinije od njih direktno naruciti, kruze ti netom kuponi koje mozes iskoristiti za do 50% popusta. Probaj Reiner Knizia, Repos, Dominion, Essen... tih se kupona sjecam, ako malo proguglas naci ces sigurno jos neke.

FFGovi koji se mogu kupiti u CM i nisu tako skupi, mislim da nemozes proci mnogo jeftinije od toga... skupi su znam, ali i vrijede.
FFGovi su mi malo debeli, i slažem se da ih se isplati kod nas uzeti više nego naručivati izvana.
Maydayovi me zanimaju..
proguglah malo za kupone, i našao sam samo da reiner još radi .. I vjerojatno onaj za besplatan shipping ako naručim 25 komada, ali mislim da nebudem toliko ...

hvala :)
slika
Boros
Reactions:
Ima zahvala: 7 puta
 pohvaljen: 15 puta

Post Postao/la Boros »

Svaka igra za 50 dolara ili dvije za 50?
Inače shipping za jednu ti je 35 dolara i to je ok. Ali možeš naći i povoljnije.
Zašto ne probaš na trol and toad?
Ili na nekim stranicama koje sam prije spomenuo.
Često se zna naći povoljne cijene na bgg aukcijama i na njihovom market placeu.
buraz
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

dve za 50.. to mi se malo puno čini: ispada skuplje nego kod nas.

edit:
Troll & Toad?
Koju god igru odaberem, poštarina ispadne skuplje od igre: kako se to isplati? :?
slika
Boros
Reactions:
Ima zahvala: 7 puta
 pohvaljen: 15 puta

Post Postao/la Boros »

Gledaj engleske trgovine, poštarina je ipak manja.
Ali i dalje ne shvaćam kako ti se ne isplati ako cijena ispadne manja nego kod nas.
Ali svatko ima svoju računicu.
Za većinu igara koju nudi Carta Magica može se naći povoljnija cijena.
buraz
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

Boros je napisao/la:Gledaj engleske trgovine, poštarina je ipak manja.
Ali i dalje ne shvaćam kako ti se ne isplati ako cijena ispadne manja nego kod nas.
Ali svatko ima svoju računicu.
Za većinu igara koju nudi Carta Magica može se naći povoljnija cijena.

Da, nisam gledao engleske, nego jameričke.
Oprobao sam u američkim sa Princes of florence, i ispada 404kn sa poštarinom.
A u engleskom T&T na ebayu je 351kn sa poštarinom.
kod nas je 330.

Vjerojatno se drugdje može naći povoljnije...
slika
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2445 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Od ovog silnog traženja jeftinijeg, na kraju bu vam u CM-u bila na popustu :D
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
glasswalker
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0

Post Postao/la glasswalker »

Ja samo čekam da naprave normalnu stranicu i webshop.
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2445 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

glasswalker je napisao/la:Ja samo čekam da naprave normalnu stranicu i webshop.
Budu, al to ti je tak kad ovisiš o drugima :(

Na kraju ti ispadne ona narodna "Uzdaj se use i u svoje kljuse" 8-)
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
buraz
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

Evo, dobih poruku od člana ovog foruma za koju mislim da zaslužuje mjesto unutar ove teme... Nadam se da se ne ljutiš, člane ovog foruma :?
Boros je napisao/la: Evo da tamo više ne zagušujem temu, samo kratko da ti napišem.
Naravno da nisu sve igre jeftinije, ali dosta ih možeš naći povoljnije.
Probaj malo pratiti BGG aukcije ili pogledati na njihovom market place-u (to je gdje ljudi prodaju svoje igre). Ja sam već nekoliko igara kupio koje nisu bile sasvim nove, ali su bile igrane svega par puta i izvanredno očuvane, i dobio sam ih po jako povoljnim cijenama. Poštarina me u prosjeku koštala oko 10 funti iz Engleske.
http://www.oggames.co.uk također ima povoljne cijene za neke igre, pa čak i povoljne cijene poštarine. Ako ti nije hitno za Princess of Florence probaj malo na bgg čekati da uleti u kakvoj aukciji. Recimo svaki mjesec imaš tzv.europsku aukciju, gdje prodaju igre ljudi iz Europe pa je i poštarina niža. Nađe se dobrih igara po nižim cijenama. Opet kažem nisu uvijek nove igre, ali su većinom sve dobro očuvane.
http://boardgamegeek.com/geeklist/72398 ... ent2412575
Ovo je link za trenutnu aukciju.
Probaj još pogledati cijene na recimo Celestial games (nadam se da sam dobro napisao).
Za FantasyFlight naslove obavezno probaj bookdepository.com
Oni šalju bez poštarine.
slika
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”