Koju ste igru nedavno kupili?
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 17 puta
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Stigao mi s kickstartera Shadows over the empire http://boardgamegeek.com/boardgame/1216 ... the-empire
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3854 puta
- Kontakt:
Danas je bio baš plodan dan. U moju kolekciju legli Tikal i War of the Ring 1.ed., a za frendove još dvije igre Java i Mexica. Bit će igre 

- Igor
- Reactions:
- Ima zahvala: 196 puta
- pohvaljen: 402 puta
- Kontakt:
Stigla Pax Porfiriana (Sierra Madre Games,Phil Eklund)kartaška igra,tematski odnosi se na 33 godine vladavine Porfirio Diaza sve do njegovog rušenja u revoluciji 1910.Iako čitajući tema nije nekome zanimljiva,sama mehanika igre i sadržaj brzo vas uvuče u igru.U ulozi ste hacendadoa (bogatog biznismena) koji na granici Mexica i SAD natječe se da izgradi poslovno carstvo (rančeve,prodavaonice oružja,talionice..itd),rudnike,željeznicu...Naravno moguće je regrutirati svoje trupe i iznuđivati od susjednih biznismena,popularni "reket",platiti pobunjenike da sabotiraju proizvodnju.Igru prati dublja politička tj. strategijska pozadina,tijekom igranja potrebno je konzumirati tequilu.

17.47 C. KAMIKAZES ATTACK ALONE....
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Pogotovo mi se svidio ovaj zadnji detalj
Nego, jel dozvoljena Margarita? To mi ipak bolje paše nego čista tequila

- Igor
- Reactions:
- Kontakt:
U pravilima 1.0 ništa osim tequile u novijoj verziji living rules 2.0 Margarita i Spicy Margarita je dozvoljenasadistiko je napisao/la:Pogotovo mi se svidio ovaj zadnji detalj![]()

Pobjeda nije tako jednostavna,u momentu ako ste okrenuli oblik vlasti u svoju korist kako bi u završnom udaru svrgnuli Diaza,ostali igrači mogu vas spriječiti u tome dajući dovoljnu potporu Diazu;a zatim nastaviti raditi protiv njega i vas.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 1 put
- Kontakt:
Igra je fakat super popunjena flavorom i odlično istražena (potaknula me da si čopim par knjiga o revoluciji), Ali su pravila baš kravlje napisana. Ako se ključne informacije o igri nalaze u glossaryu, vjerojatno bi ih trebalo malo drugačije napisati.
- Igor
- Reactions:
- Kontakt:
Takva su pravila u svim simulacijama (igrama?) Phila Eklunda i obavezno u svakoj igri mora se pojaviti neka kometakalthir je napisao/la:Igra je fakat super popunjena flavorom i odlično istražena (potaknula me da si čopim par knjiga o revoluciji), Ali su pravila baš kravlje napisana. Ako se ključne informacije o igri nalaze u glossaryu, vjerojatno bi ih trebalo malo drugačije napisati.

- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Danas stigao Chang Cheng

Kupio na BGG aukciji s shippingom negdje oko 180kn.
Ovu igru sam zagledao još davno prije na generosity chainu ali tada nisam smio trošiti (kao da sam sad smio
) ali sam zato sad uhvatio priliku. Čini mi se simpatična light igra kad mi se ne da puno objašnjavati pravila 

Kupio na BGG aukciji s shippingom negdje oko 180kn.
Ovu igru sam zagledao još davno prije na generosity chainu ali tada nisam smio trošiti (kao da sam sad smio

- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Stigli kickstarterom poduprijeti Buccaneer bones, skupa sa Fistful of Penguins..
Skoro su im poslali nazad jer je neki pametnjaković izostavio jedno slovo u mojoj adresi.
SAd još samo moram naći vremena za zaigrati..
Skoro su im poslali nazad jer je neki pametnjaković izostavio jedno slovo u mojoj adresi.
SAd još samo moram naći vremena za zaigrati..