Ja sam u svemu ovome manje od godinu dana, pa nemam puno staža

Od ostalih igara, Race for the Galaxy sam igrao više od 200 puta, doduše na kompu (Živio Keldon!

Kolko ti je nećak star? Možda je već spreman za neke lakše naslove, a jednom kad se navuče na igranje, teško da će ga to vše pustitismi je napisao/la: vidit chemo sto ce necak mislit kad malo naraste
Da, svakako nemoj odustati. Probaj mu naći žicu što voli, pa neku igru na tu tematikusmi je napisao/la:Drugi razred osnovne, nije previse zainteresiran za igranje, probao sam vec par puta s raznim naslovima sto za njegovu sto za stariju dob. + ima problem s gubljenjem, ali to ce valjda proc s vremenom
Smallworld sam odigrao jedno 10-tak partija bez dodataka, no postao mi je vrlo brzo nekako jednoličan...StariMorskiVuk je napisao/la: Smallworld je odlično odrađena igra što se tiće reigrivosti, pogotovo sa par dodataka.
Da komentiram malo sam sebe od prije 3mj:mado je napisao/la:Pitanje za sve veterane igranja: koje igre igrate već godinama, desetljećima?
Ja sam u svemu ovome manje od godinu dana, pa nemam puno stažaPrva prava igra koju sam igrao je Nasaljenici otoka Catan. Igram ju već mjesecima s društvom i ne vidim da će mi tako skoro dosaditi. Pogotovo s dodacima.
Od ostalih igara, Race for the Galaxy sam igrao više od 200 puta, doduše na kompu (Živio Keldon!). Još uvijek mi je igra izazovna, zabavna. Zapravo sve više. Mislim da ću je igrati još jako dugo. Pogotovo kad kupim proširenja.